Kardeşim 3 gün oldu hala inceleme de diyor sen neyin kafasını yaşıyorsun24 saaten aşağı işlem alınmıyor
Kardeşim 3 gün oldu hala inceleme de diyor sen neyin kafasını yaşıyorsun24 saaten aşağı işlem alınmıyor
Kesin 1 k ya düşürmüşsündür , hem de bilerekBeni yanlış anlamayın benim ilk cekim geldi. 2. Hesap 10k üstü bakiye vardı ödemez diye bakiyeyi 1k ya düşürdüm öyle cekim verdim. Bakam riskleri en aza indirdik neler olacak
Ne dedi dostumbahıbı aradı sımdı ....
Numara nebahıbı aradı sımdı ....
Niye aradı ne dedi dostbahıbı aradı sımdı ....
Çekimi ne zaman verdinBenim hesabı da kapattılar
İyi olmuş multicanBu hesaptan 1000 TL başka hesaptan 4000 çekim verdim 2 hesapta kapatilmis farklı ip ve adlara ait olmasina rağmen
38 saatoldu 1408 tlÇekimi ne zaman verdin
Multi hesap yok bilader herkez siz değilİyi olmuş multican
O zaman kötü olmuş dost geçmiş olsun bende multi değilimMulti hesap yok bilader herkez siz değil
Ben üye oldum yeni. Canlı destek yok. Ne freebet ne freespin eklenmedi nasıl alabiliyoruz yardımcı olursanız sevinirimbende cekım verdım payfıx ıle 3900 bakalım ne olacak arkadaslar
bonus eklendı vs ,benım dun paramı gonderdıler.kuuzen cekım beklıyordu onu kapamıslar.yanı artık kımseye gonderım yok gıbı.multı vs degıl .28 saatdır cekım beklıyorduNe dedi dostum