Haklısın dost bonus bitmiş zatenbonus eklendı vs ,benım dun paramı gonderdıler.kuuzen cekım beklıyordu onu kapamıslar.yanı artık kımseye gonderım yok gıbı.multı vs degıl .28 saatdır cekım beklıyordu
Haklısın dost bonus bitmiş zatenbonus eklendı vs ,benım dun paramı gonderdıler.kuuzen cekım beklıyordu onu kapamıslar.yanı artık kımseye gonderım yok gıbı.multı vs degıl .28 saatdır cekım beklıyordu
@Muroo1988 ne oldu kanka hesabı kapattılarmiHesaBa giremiyoz vay mk
Geçmiş olsun MuroooHesaBa giremiyoz vay mk
Bilmiyom girmiyo@Muroo1988 ne oldu kanka hesabı kapattılarmi
Saat kaçta cekim vermiştin dostHerkesin hesabını kapatıyorlar Multi olsanda olmasanda dün slot tan iki kuruş kazanacam diye 3 saat boyunca 15000 bin çevrim yaptim 1bin TL kazandım onuda gondermediler hesabı kapattılar ya bunlarin ben milleti salak yerine koyuyorlar ya bir dhaa deneme bonusu alırsam beni çiksinler
Çok yüklenme oldu siteye 450 çekim gelmedi benimHesap kapatiyo o c
Ayıp onların yaptığıBenim hesapta yeni kapatıldı 4400tl talepte duruyordu belliydi multiciler yüzünden kapanacağı
20 50 geciyodu 2 çekim vardı 1 tane frebeet kazancı 200 lira o bu sabah gelmisti diğeri slottan bin TL vardi hesabi kapatmışlar madem kapatiyon o 200 lirayida gondermiyeydinSaat kaçta cekim vermiştin dost
Artık bakiyeyide yukseltemicen Muroo en acı tarafi bu 🤣🤣Mk heves kursakta kaldı 😆😆