- 81
- 29
- 18
Eski yeni herkese eklenmiş. Bonuslar kısmında gözükmüyor 1.50 üzeri maç seçip bonusları göster dediğinizde gözüküyor.
Sağol usta 50 tl vermiş bana acaba çekim sartı neEski yeni herkese eklenmiş. Bonuslar kısmında gözükmüyor 1.50 üzeri maç seçip bonusları göster dediğinizde gözüküyor.
Benim yatırımım yok ama eklenmiş? Ayrıca başlığa freebet yazmıştım deneme bonusu olarak düzenlemişler.@Shellac Usta hem yanlış bilgi hem konu zaten bonus olarak acıktı sadece yatırımı olanlara freebet deneme bonusu değil
Yatırımı olanlara eklenmiş benim yok mesela bende ekli değilBenim yatırımım yok ama eklenmiş? Ayrıca başlığa freebet yazmıştım deneme bonusu olarak düzenlemişler.
20 lira freebet dostum obendede böyle birşey var nedir acaba
O bendede varbendede böyle birşey var nedir acaba
Nerede eski yeni yatırım yapanlara sorfukEski yeni herkese eklenmiş. Bonuslar kısmında gözükmüyor 1.50 üzeri maç seçip bonusları göster dediğinizde gözüküyor.
Ya kardeşim size yalan borcumuz mu var onca adam yatırımımız yok diyor ne değişik insanlarsınız vallahi billahi yaNerede eski yeni yatırım yapanlara sorfuk
Bir kere 1.50 üzeri orandan oynadıktan sonra bakiyeye geçiyor sonrasında oran serbest galibabeyler çevirimini bilen varmı ? freebet kazancı ile slşot oynuyabiliyozmu ?