uyyy admin buna çok güldüm vallaO ney öyle , Her canlı Ölümü tadacaktır gibi
Kardesim gecmis olsun e devlette yaziyomu ceza vergi borcu diyinceArkadaşlar az önce pttden emniyetten gelen bir tebligatla Şubat ayında gönderdiğim bir havaleden dolayı 5000 tl ceza kesildi.ifade falan alinmadi direkt kesmişler cezayi
E devlet üzerinde Bi ceza görünüyor mu görünüyorsa paylasirmisinEcopayz sitesine havaleyle gönderdim işlemlerimi inceledim o ayda bir çok havale göndermisim ayni kisiye sadece 1 tanesi yazili.15 gün itiraz süresi varmiş.Cezayi kabul edip ödesem hakkimda işlem yapilir mi.Parayi geçtim artik.sibersuçlardan gelmiş vali onayi var.Banka uyari yapmadi.Ziraat bankasi maaş aldiğim banka hesaplarda bloke yok şimdilik.
kardeş jeton kullansan ne olacak sonuçta onlarda havale yapıyor?ben beluga nın transferlerinde bloke yemiştim transferle alakam olmadığını söyleyip kurtarmıştım jeton ecopayz kullanıyorum artık
usta sıkıntı olmuyor mu 1800 çektim diyorsun?Jeton havale 100-200 tl olunca yapiyor devlette bi miktarlarla uğtaşmıyor ben 2 hafta once cektim 1800 jeton ile atmden geldi para
Yani sizede tavsiyem jeton cüzdan