Hayrını gör kardeş. Tebrik dağıt diyen yok 😂Merhaba mutluluğumu paylaşmak istedim. herkesin bildiği %300 bonustan aldım ve 5 dk gibi kısa bir sürede blackjack masalarinda 26 k bakiyeye ulaşıp 25 k çekim payfix hesabıma geldi. Umudum yoktu ama şans yaver gitti. Dağıtım olmayacak buni söylemek istiyorum birde çünkü lazım bu mebla bana
Ekli dosyayı görüntüle 355955
Aga dağıtım konusunu şunun için söyledim çünkü bu beklentiye kapilanlar oluyor.Hayrını gör kardeş. Tebrik dağıt diyen yok 😂
Biliyom ya şaka yapıyorum ☺Aga dağıtım konusunu şunun için söyledim çünkü bu beklentiye kapilanlar oluyor.
6 k olduktan sonra kupon yapayim dedim sonra kim bekleyecek diyip devam ettim iyiki etmisim😂Biliyom ya şaka yapıyorum ☺
Bonus iyiyse ben alıp kazanıp sana maç almaya gelirim
Bak bu cevap Tatmın edici Beklemeye Deger Bir durumBonus iyiyse ben alıp kazanıp sana maç almaya gelirim
Siradayim şartları öğrenelimBak bu cevap Tatmın edici Beklemeye Deger Bir durum
bakınayım ozamanSiradayim şartları öğrenelim
Arkadaş sayesinde öğrendim bunu Bonusun şartlarını öğrenmeye gittim %300mus
Bize yaramaaz 250 yatırıma veriyo 750 tl bakiyeyi 25.000 yapmak gerekiyomuşbakınayım ozaman
Arkadaş sayesinde öğrendim bunu Bonusun şartlarını öğrenmeye gittim %300mus
Çok güzel bi konu arkadaş kazanmış tebrik edip geçebilirsiniz.Bize yaramaaz 250 yatırıma veriyo 750 tl bakiyeyi 25.000 yapmak gerekiyomuş
30 dk surmedi gelmesiKaç dakikaya geldi ?
Teşekkür ederim ayda yılda bir gelir bu şans parayi kriptoya attım pazartesiye kadar bakalim kripto gülecek mu 😂😂Şansın daim olsun üstad