- 5,693
- 3,803
- 113
dediğin şekilde oynamak en mantıklısı önceden hep oynardım arada denk getirirdim yine eskiye dönücez bu gidişle çünkü çoğu maç ayarlı dün iki maçta 3-3 bitti biraz kafa yormak lazım
mal misin sen? 4/9 yapsa 13×13×13×13 hesapla bakalim? aliyor mu yatirdigini?
Uslubuna dikkat et adam kendince paylasmis niye hakaret ediyorsun.mal misin sen? 4/9 yapsa 13×13×13×13 hesapla bakalim? aliyor mu yatirdigini?
Sen biraz akıllı olsan adamın yazdığı mesajı okursun adam direk MS 0 oynicam yazmış direk oynarsa alirmi acaba yatırdığıni sen düşün şimdi üslubuna da dikkat etme istediğin gibi konuşabilirsin bazıları aklıyla bazılarıda başka yeriyle okuyup ona göre konuşur sende o güzel arkadaşlardan oluyosun galiba anlamadan hop atliyosun iyi forumlarmal misin sen? 4/9 yapsa 13×13×13×13 hesapla bakalim? aliyor mu yatirdigini?
Kardeşim kendin demişsin yarın direk MS 0 denicem diye benim mi yanlışım var aynı sistemde direk MS 0 yazınca 13 oran nasıl çıkıyor çözemedim bu işi ya ben anlamadım yada sen anlatamadinDostum 9/4 yapınca nasıl para alınmıyor anlamadım en düşük oran 11.hepsi 1/0---2/0 yazmşm iyi oku sistem 3 atsaydım 1400 falan alırdm
adam ms0 oynasa adamin hesabina gore hepsi geliyor. her biri 3 oran desen 19k yapiyor. 8i gelse 6.5k 7si gelse 2.2k 6si gelse 750tl yapiyorSen biraz akıllı olsan adamın yazdığı mesajı okursun adam direk MS 0 oynicam yazmış direk oynarsa alirmi acaba yatırdığıni sen düşün şimdi üslubuna da dikkat etme istediğin gibi konuşabilirsin bazıları aklıyla bazılarıda başka yeriyle okuyup ona göre konuşur sende o güzel arkadaşlardan oluyosun galiba anlamadan hop atliyosun iyi forumlar
burda hakaret yokkiUslubuna dikkat et adam kendince paylasmis niye hakaret ediyorsun.
Önceki mesajında da belirtmişsin hakaret yok diye o zaman senin dilinde cevap vereyim sana mal 9/9 tutturmak o kadar basit mi hadi tutturdu 4 lü kuponlar halinde hesaplanacak o para 19 k nasıl yapıyoradam ms0 oynasa adamin hesabina gore hepsi geliyor. her biri 3 oran desen 19k yapiyor. 8i gelse 6.5k 7si gelse 2.2k 6si gelse 750tl yapiyor
malovic adam hepsi tuttu dior tutmasa bile yine ana parasini kurtarior onu diorumÖnceki mesajında da belirtmişsin hakaret yok diye o zaman senin dilinde cevap vereyim sana mal 9/9 tutturmak o kadar basit mi hadi tutturdu 4 lü kuponlar halinde hesaplanacak o para 19 k nasıl yapıyor
Ekli dosyayı görüntüle 158458
Taktik maktik yok bam bam bamKanka müthiş taktik te taktik neki
Öyle dememiş hepsine 0/2 0/1 demisHepsine MS 0 oynican dedi ordan yola çıktım
Toprağım iyi okurmusun bı daha direk MS 0 denicem diyorÖyle dememiş hepsine 0/2 0/1 demis
@Hayatindibi bak ne demiş aynı taktik direk MS 0 bayi kuponu yapacakmışArkadaşlar farkında olmadan bir şey bulmuş olabilirim ve bunuda yararlı olacaksa herkesle paylaşmak isterim kuponu bir türlü yukleyemedim jpg yetersiz diyor Bayi kuponu 9 futbol maçı hepsi 2/0
1/0 şekilde sistem 4 attım 126 ya yatırdım ve malesef 3 te kaldı yalnız 9 maçın 9 da 0 bitti ve sadece 1 tanesi 0/0 bitti çok saglam kaçırdım aynı taktik yarın direk ms 0 Bayi kuponu yapacağım yıne tutarmı bilmiyorum ama bu konudan paylaşacağım arkadaşlar
Üslubuna dikkat etmen gerekir 2 gün Banlısın.malovic adam hepsi tuttu dior tutmasa bile yine ana parasini kurtarior onu diorum
Dostum Bn yarın ms 0 deneyip sistem oynuyacgım demedimki. Cumartesi attım kupon sistemdi sadece 6 maç ms 0 bilsem rahat 200 oran verir 50 atar 10k kovalarım. Bn cumartesi yaptım kupon için sistem 4 oynadım yazdım sadeceKardeşim kendin demişsin yarın direk MS 0 denicem diye benim mi yanlışım var aynı sistemde direk MS 0 yazınca 13 oran nasıl çıkıyor çözemedim bu işi ya ben anlamadım yada sen anlatamadin