- 5,295
- 2,511
- 113
Houston 113 sayı çıktı ilk yarı
Bol sans
Yatti gibi senin tahmin 😀İkinci kez ofsayttan döndü gol vay arkadaş denkmi gelduk
Umarım atar tekrarİkinci kez ofsayttan döndü gol vay arkadaş denkmi gelduk
İns yatmaz benim kupondada varYatti gibi senin tahmin 😀
Auxerre belli olmaz ama umarım gelir diğerleri iyiBu kuponun gelme ihtimali varmi sizce
Ekli dosyayı görüntüle 457824
Güzel kupon ihtimali yüksek benceBu kuponun gelme ihtimali varmi sizce
Juventus yarınBu kuponun gelme ihtimali varmi sizce
Onu sonradan farkettim acelesi yok kazansinda 😂😂Juventus yarın
Kombine kuponumdaki son macimdi ben büyük patladım,kusura bakma dostum,güvendiğim bir maçtı kısmet değilmişİns yatmaz benim kupondada var
Benim söylediğim iki maç da geldi, burada yanan ben oldum. Ben bir kişinin iki macini seçeceksin sanmıştımYatti gibi senin tahmin 😀
Hocam aslinda benim amacim şu sekildeydi birileri güvendiği maclari yazicakti en cok begeni alan maçları bir kuponda toplayıp oynayacaktim ama işler hep karıştı senin iki mac guzelmisBenim söylediğim iki maç da geldi, burada yanan ben oldum. Ben bir kişinin iki macini seçeceksin sanmıştım
Şöyle yapalım sen bi kombine yap saat 23.00 dan sonra başlayacak maçları ben bi 1400 basayim kazançtan yüzde 30 senin 😀Benim söylediğim iki maç da geldi, burada yanan ben oldum. Ben bir kişinin iki macini seçeceksin sanmıştım
Knicks maçı 217.5 üst olur rahat değerlendir derimŞöyle yapalım sen bi kombine yap saat 23.00 dan sonra başlayacak maçları ben bi 1400 basayim kazançtan yüzde 30 senin 😀
kanka banada dm atarmısın bu aralar maclara cok yoneldım durmadan 1 mactan yatıyorum bilen kişi tavsiyesi iyi olurAtıyorum ben sana dm
Yok kardeşim, kimseye bir şey vermiyorum artik. Ne maddi, ne de mac. Ben hariç kimse sözüne değer vermiyor çünkü.kanka banada dm atarmısın bu aralar maclara cok yoneldım durmadan 1 mactan yatıyorum bilen kişi tavsiyesi iyi olur
Dm den donermisin banaYok kardeşim, kimseye bir şey vermiyorum artik. Ne maddi, ne de mac. Ben hariç kimse sözüne değer vermiyor çünkü.