- 99
- 31
- 28
Link aticak yok mu yav
7 saat sonra ödeme yapmışlar.Link aticak yok mu yav
Kafası gelir1000 TL çekim verildi çekim geldi
Aynen sildiler alanlar zaten belli site çalışanı o .evlatları onlar 800 lirayı sildiBen her istediklerini yaptım kağıda yazili selfie kadar hesabımı kapatıp 1000 TL bakiyeyi sildiler Tokatçı bilgi topluyorlar dikkarlt edin arkadaşlar
Link varmi goremedim
Ben bonanzada 5 spinde spine girdi 475 ödedi birkere çevirin çekin dedi oran şartı yok dedi
Aynen öyle zaten 5 spin ile 700 e yakın verdi bunu 1 kez cevirdim 570 çekim yaptım hemen ödediBen bonanzada 5 spinde spine girdi 475 ödedi birkere çevirin çekin dedi oran şartı yok dedi
1 kez çevir spinden kazandığını sonra çekim iste ödüyorlar ben 570 çekim aldım odedilerSizce odermi veya çekim yapan oldumuEkli dosyayı görüntüle 535274
Kanka yatırım şartı var mı çark kodu için1 kez çevir spinden kazandığını sonra çekim iste ödüyorlar ben 570 çekim aldım odediler
Yok marinnKanka yatırım şartı var mı çark kodu için
Yok kardesimKanka yatırım şartı var mı çark kodu için
Ayrıca hergun 1 çark cevirme veriyor ben az önce yine aldım 10 frispin verdi 1 tl denKanka yatırım şartı var mı çark kodu için
Bende istemesinler diye 18 saat bekledim 😂Ya 200 tl çekim verdik 3 saat oldu hala gelmedi acaba canlıya bağlansak mı şimdi bunlar kimlik falan istemesinler yoksa böyle bekleyelim mi
Reis ben dün üye oldum aldım hediyeyi 250 kazandım çektim 1 saatte sorgusuz geldi şimdi tekrar siteye girdim yine çevirdim 200 tl yaptım bunu çekiyorum sorun bunda çıktı işteBende istemesinler diye 18 saat bekledim 😂
Canlıya en son kendim sordum belge istiyor musunuz diye dangalak anca o zaman söyledi istediklerini