- 2,202
- 768
- 113
Sen kurtuldun 😀darısı bizebilgim yok reis parça parça ekliyorlardır gelir herhalde buradan çektik farkbet etkinlik 100 tlyi ödemiyor 100 yatırım yap diyor illa bir site sorun çıkarmazsa olmaz
Sen kurtuldun 😀darısı bizebilgim yok reis parça parça ekliyorlardır gelir herhalde buradan çektik farkbet etkinlik 100 tlyi ödemiyor 100 yatırım yap diyor illa bir site sorun çıkarmazsa olmaz
Normalde herkese aynı anda eklenir bakalım ekleme yokSen kurtuldun 😀darısı bize
Normal sitelerde öyle 😀😀Normalde herkese aynı anda eklenir bakalım ekleme yok
nobonus olanlara eklememişler o zamanBenimde eklendi 1 saat önce
Belkidenobonus olanlara eklememişler o zaman
Gitmiş o para kanka unut sen onu07-10-24 13:03 tarihinde çekim talebi vermişsiniz. Yani siz bana bağlanmadan 6 saat önce çekim talebi vermişsiniz. VPN üzerinden bağlanarak bizleri yanıltmanız işin en tatlı ve en kolay yoludur. Bunları denemenizi önermemekteyim bile. Sizler bana bağlandığınız an hesabımda bakiye var dediniz ancak bağlandığınızda bakiyeniz yoktu çünkü zaten çekiminiz çoktan ödenmişti. Kimlik bilgilerinizin teyidini almadan zaten 2FA iptali sağlamamaktayız. Eğer hesabınızda bakiye olsaydı sizlerden sesli teyit alınırdı. Bu sebeple bizleri kandırmak ve aptal yerine koyup hakaret etmek yerine lütfen saygı çerçevesi içerisinde çekiminizi güzel günlerde kullanın.
Her ismimi verene 2fa iptali yapmişlar
Başka biri adina havale geçmisler hala bana got got konusuyor yavşak site
Unutalim sorun yokda canlinin konuşmasi biraz saçma sanki ben cektimde 2 ci kez para istiyorumGitmiş o para kanka unut sen onu
Kanka benim hesabımada girildi bu sitede.Unutalim sorun yokda canlinin konuşmasi biraz saçma sanki ben cektimde 2 ci kez para istiyorum
Ekstra bakiyen var mıydı dost yoksa çekilişten çıkan mıydı?Unutalim sorun yokda canlinin konuşmasi biraz saçma sanki ben cektimde 2 ci kez para istiyorum
yok sadece cekilisten cikan paraEkstra bakiyen var mıydı dost yoksa çekilişten çıkan mıydı?
Geçen ben maillere bakarken x bi betco sitesinden mail gelmiş şifreniz tc numaranız olarak değiştirilmiştir diye. Kullanmadığım bi siteydi çok üstünde durmadım ama isim soyisim tc doğum tarihi verince kaldırıyor çoğu betco site çift aşamalıyı. Umarım birgün şu çöp altyapıyı herkes bırakır. Geçmiş olsun bu arada