- 3,443
- 1,705
- 113
Başka payco ile anlaşma yapmış demekkiÇekim İşlemi Sadece PayCO İle Çekilmektedir Diyor Bu Ne Saçma Çekim Şartıdır
Başka payco ile anlaşma yapmış demekkiÇekim İşlemi Sadece PayCO İle Çekilmektedir Diyor Bu Ne Saçma Çekim Şartıdır
Bende beklemedeyim Irak yenerse çekeceğimDostlar 250 çekim verdik bakalım payco ile gelirse yazicam
Bilgilendir lütfenDostlar 250 çekim verdik bakalım payco ile gelirse yazicam
Çok sevindim tebriklerYorumu yazana kadar ödemişler😂😂
Darısı sana üstadım insallahÇok sevindim tebrikler
Kanka nabtn nasıl gidiyorBir yere atacaksan sen evet lakin sana gelecek çekeceksen sanmıyorum ben daha atmadım hiç sadece üye oldum canlı desteği var danış istersen 1,5 TL arası atsan da yeterki çekecek kıvama gel
Sıkıntılı Irak 1-2 Hindistan Ne zaman açsam baksam 1 gol yiyor 😂Kanka nabtn nasıl gidiyor
Iyi aga kaçırma bu fırsatı işdeBen daha önce bonus almışım denedim verdi yine
Payco ile sadece bana hemen geldi250yaptım şimdi çekim versem gelirmi
Banka havalesi çekemiyormuyuzPayco ile sadece bana hemen geldi
Yok sadece payco ile çekim var paycokayıt ol hesabindan 1 lira at aktif et sonra çekimini verBanka havalesi çekemiyormuyuz
Iisans saglam yani he agaBu site vbete ait galiba oyle duymusdum agustos ayindaki butun tl ftn cekimlerini 1 3 dk arasi odedi hep. Kayıp bonusuda iyi yuzde 20
Kardo noldu kuponBir yere atacaksan sen evet lakin sana gelecek çekeceksen sanmıyorum ben daha atmadım hiç sadece üye oldum canlı desteği var danış istersen 1,5 TL arası atsan da yeterki çekecek kıvama gel
2-2 1 tane de kamiller penaltı kaçırdı Irak son 6 dkKardo noldu kupon
Vay kamiller vaybe2-2 1 tane de kamiller penaltı kaçırdı Irak son 6 dk