- 260
- 68
- 28
Beyler çekim payfix ile 3 dakikada geldi
iso
Oyunu resmen ayarlamışlar reis beKazan
iso
100 de 100 bonus vardi dun aldik cyber gecersizmis zaten gumledikHocam peki sorması ayıptır neyine güvendin bu sitenin hadi hasbel kadar parayı sağlam katladın oldu bakiyen dòrt sıfırlı verdin çekim talebini niyetin daha adamlar açamadan siteyimi kapattırmak
Neye oynayalım diye bi sorsaydın bundesligadaki maçlar oynana kadar siteniz açıkmı deseydinHocam
100 de 100 bonus vardi dun aldik cyber gecersizmis zaten gumledik
senin sayende bir siteden çekim yapacağım ama hadi bakalımHiç bilmiyom Jack Hammer 28 verdi 5 e düştüm şimdi
Paparam her daim emrindesenin sayende bir siteden çekim yapacağım ama hadi bakalım
ah bir 50 liram olsa şerefsizim senle paylaşırım benim halimden anca benim gibiler anlarPaparam her daim emrinde
Knk bende bu siteden çektiyorsun sandım öyle Bi yazmışsın kiah bir 50 liram olsa şerefsizim senle paylaşırım benim halimden anca benim gibiler anlar
nerdeee be kardeşim en büyük uğraşı zevkine oyun kısmına tıklayıp salak salak çevirmek bir 50 lira olsa çok zevk alırdım bayram bayram asıl benim paparam emrine amadeKnk bende bu siteden çektiyorsun sandım öyle Bi yazmışsın ki
aga, forma yönlendirdi doldurduk bakalım, size direk mi ekledi.Bayrama özel 50 Freespin sadece yeni üyelere canlı destekten tc dogru lama yapıp alın
Çeken bayram harçlığımı versin
Ekli dosyayı görüntüle 72177 Ekli dosyayı görüntüle 72178