- 264
- 77
- 28
Beyler çekim veren var mı bu arada 5 Lions oyununda bana da 330 çikti acaba herkese mı aynı çikiyor tuhaf buldum birazHayatımın en verimli 5 fs siyfi, 2,5 tan iyiymiş
Ekli dosyayı görüntüle 328580
Beyler çekim veren var mı bu arada 5 Lions oyununda bana da 330 çikti acaba herkese mı aynı çikiyor tuhaf buldum birazHayatımın en verimli 5 fs siyfi, 2,5 tan iyiymiş
Ekli dosyayı görüntüle 328580
5 Lions oyununda 2.50 dan çeviriyo bana da 330 çıktı2.5 tan mı cevırıyor spın
Hocam neye dayanarak öyle diyorsun.. söyleyevilir misin acaba.Uyarıyoruz üye olmayın sahtekarlar diye admin siliyor hayırdır ????
Bonus talep kısmından isteyebilirsin . Bu arada canlı desteğu var 25 dj 8mönce bağlandım ben konuştumSitenin canlı desteği yok Nereden alıyoruz bunu
OlabilirBazi betcolarda bu şekilde olunca siliniyor uzun süre girilmeyen üyelik betcio da eskiden bu tarz bir hareket olmuştu benim uyelik silinmisti yeni üyelik açtım
Bonus talepSitenin canlı desteği yok Nereden alıyoruz bunu
Bekir sen çekim verdin miBonus talep
20 TL minimum diyor arkadaşYatrim ne kadar arkdslar
Ben eski. Üye olduğum için deneme kullanmadımBekir sen çekim verdin mi
Beyler çekim veren olursa söylesinBen eski. Üye olduğum için deneme kullanmadım
Sen aldın mı bonusu çekim yaptın mı paylaş görelim ???Hocam neye dayanarak öyle diyorsun.. söyleyevilir misin acaba.
Aldım kanka çevirdim valla 331 tl çıktı dur SS alıyım aticamSen aldın mı bonusu çekim yaptın mı paylaş görelim ???
Sen aldın mı bonusu çekim yaptın mı paylaş görelim ???
Bana da aynı oldu gönderdilerçekim talebi verdim siteye giremiyorum canlı destek te açılıyordu yazdım oda direk kapattı napıcaz nallandıkmı varmı başına gelen
Eyw aga okadar site dolaşıyoz ilk defa boyle bişey goruyom daha neler gorcez kımbılırBana da aynı oldu gönderdiler