PaparaÜmidi kesecek ne var taş gibi site ödememe ihtimali yok payfix ile mi çektin
PaparaÜmidi kesecek ne var taş gibi site ödememe ihtimali yok payfix ile mi çektin
Ödenir inşaallahPapara
Odemediler bakiyeyi sifirladilar 14k gitti nalet olsun böyle sitelereÖdenir inşaallah
Yav sen ne troll bir kişiliksin insanlar birde seni ciddiye alıp cevap veriyorOdemediler bakiyeyi sifirladilar 14k gitti nalet olsun böyle sitelere
Aynen katılıyorum birde cevap verdik buna youwin ödemeyecek o parayı sıfırlayacakYav sen ne troll bir kişiliksin insanlar birde seni ciddiye alıp cevap veriyor
Sanki yalan atıyorum sinir ettiler kusura bakma özürdilerim
Tabii ki yalan atıyorsunSanki yalan atıyorum sinir ettiler kusura bakma özürdilerim
Ben sizin gibi Bonus dilencisimiyim dilenciler siziTabii ki yalan atıyorsun
ekran atsana çekiminBen sizin gibi Bonus dilencisimiyim dilenciler sizi
Çekiminin ekranı atda görelim sanal bakiye ile olmuyo bu isler
Bets10 da 140k çekim tek seferde yok 20dkda göndermişler bide kafan iyimişSanki yalan atıyorum sinir ettiler kusura bakma özürdilerim
Ben utandım senin yerine atma artık şu ekran görüntüsünü 😂
Ozur dileyip tekrardan insanlara dilenci demissin.bonuscu degilsen bonus konusunda ne isin vardi?Sanki yalan atıyorum sinir ettiler kusura bakma özürdilerim
Komik seni kimbilir kimin bu ekran 😁😁
Dost bets10da hiç bir çekim limiti bu kadar yüksek değil tek seferde veremez yazık kafasına sınırsız çekim vardır ama tek seferde 140k ödeyemez sende bilirsinKomik seni kimbilir kimin bu ekran 😁😁