- 5,343
- 3,515
- 113
Birde artistlik yapıyorlar ben anlamadım neyin kafasını yaşıyorlar.almasini bilmiyor bazılar boş yapıyorlar.Bonus devam ediyor kim diyor bitti diye
Birde artistlik yapıyorlar ben anlamadım neyin kafasını yaşıyorlar.almasini bilmiyor bazılar boş yapıyorlar.Bonus devam ediyor kim diyor bitti diye
Bende çıkmıyorBonus bitmemis devam ediyor ben simdi aldim canli destek eklemiyor destek kismina girince altta bonus talep yaziyor ona tiklayip mail adresini goriyosun 5 dakikaya ekleniyor ama tabi mail adresin davet listesinde varsa biseyleri biraz arastirin hersey önüme gelsin diye beklemeyin de konu acanlarin hevesini de kırmayın Ekli dosyayı görüntüle 310465
Bak bir gevşek te burda okadar söylüyoruz her konu altına her sitenin çekim taleplerini paylaşmayın diye bu kişiler öküzün önde gideni mal
Usta nasıl yapıcaz be mail seçeneği ne tıklayıp talep wttim yoksaydı alanları doldır diyoBen çektim ortalama yarım saatte ödüyorlar
dostum denemeyi vermediyse bişey diyememUsta nasıl yapıcaz be mail seçeneği ne tıklayıp talep wttim yoksaydı alanları doldır diyo
Konu kilit akşam üstü 50 tl yatırdım hesabıma erişim siniri geldi . Paramda içerde kaldı çekim de gelmediSite hakkında bilgim yok.50 tl yatırımlı 250 tl çekim max.
Ekli dosyayı görüntüle 310389
Ben çekim yapmıştım 2 gün önce dost.uzuldum senin adına.Konu kilit akşam üstü 50 tl yatırdım hesabıma erişim siniri geldi . Paramda içerde kaldı çekim de gelmedi