- 1,327
- 485
- 83
Suan izin verildi bekliyorum gondermeleriniHaftaya öderler belki saat srkiden bari eklenmedi bana
Suan izin verildi bekliyorum gondermeleriniHaftaya öderler belki saat srkiden bari eklenmedi bana
Ben canlıya baglandim bekledigim saati ve talep saatinin ekran resmi attim biraz rica vs derken saolsun ekledi bonusubize hala yüklenmedi talep bekliyor diyo 5 saattir
Suan izin verildi bekliyorum gondermelerini
Vay arkadas herkez odeme yapmazlar diyolardi helal olsun ama bize 5 saat oldu hala bonusu onaylamadilarArkadaslar odemeyi sorunsuz sekilde 5 dakika icinde aldim paparadan.
Watsaptan ulasT.telekom faturasız hattı olan yazsın 100 tl atacagım 76 bana kavbetten mobil ödeme yapcak kalan 24 onun 5529333451 yazın Daha önce m.ödeme yapmş olsun
Kac saat sonra ekledilerAn itibariyle eklendi
7de talep verdim yeni yükledilerKac saat sonra eklediler
Knki bunların sistemi vur kaç her yeni site açtıklarında 1 tl civarı dağıtıyorlar sonra milleti tokat manyağı yapıp şubet bubet devam adamlar dolandırıcı ın babasıBeyler cekimlerinizi yaptiysaniz kacin direk siteden yatirim yapmayin bunlara 1 kurus bile sms ayagi yapiyorlar şimdi kasalarinin dusuk oldugu cok belli