Arkadaşlar Hepimiz Bahsi Kumarı Slot oyunlarını ortak birşey için oynuyoruz, hepimizin ortak amacı para kazanmak.
Bu oyunlar bize keyif veriyor bi nevi zevk alıyoruz sonuçta çalışarak kazanamayacağı paraları 1 günde kazananlar da var, bir günde ne kadar çalışsa da asla ödeyemeyecegi kadar borç yapanlar da , bu konuda uzunca düşündüm ben neden bu oyunları oynuyorum neden bu kadar takıntı haline gelmiş. Açıkçası 2 aydır işten kafamı kaldiramadığım için nerdeyse hiç oyun oynamadım, noluyor bırakıyormuyum acaba derken sırf keyif veriyor diye geçen gün yine yatırım yaptım poker oynadım tabi ki bir hedefim amacım olmadığı sırf kafamda keyifli olduğu için oynadığım düşüncesi olduğu için ne kadar kazansamda durmadım hepsini kaybedene kadar devam ettim.
Burda anlatmak istediğim kendinize dur noktası diye belirlediğiniz bi nokta var mı ? belli bi hedefiniz varmı ? örneğin birçoğumuz kaybettiğim paraları geri kazanayım daha da oynamam der bende o kafada ilerlemiştim ve doğruyu söyleyeyim şuanda hiç zararda değilim bende kaybettiğim kadar oynayayım başka oynamam diyordum ama yine oynadım . kendimi bi döngüde hissediyorum.
Şimdi sizlere bir sorum var herkesin kafasında vardır şu kadar kazansam, şu borcumu ödesem şu arabayı vs alsam bırakırım dediğiniz bi hedefiniz varmı diyelim bir gün o hedefe ulaştınız mesela iyi bir iş kuracak kadar kazandınız, Oynamayı Bırakır mısınız ?
Yada aklınızda bırakırım ama zaman zaman yine oynarım dermisiniz ?
Bu soruyu sorma sebebim kesinlikle fikir paylaşımı için cevaarsaniz sevinirim biraz uzun bi yazı oldu yazım hataları için özür dilerim.