- 7,779
- 4,171
- 113
Beni de 3 defa reddetti.4. cu de aldım.Canlı destek cevap vermiyorki 1 sattir bekliyorum
Beni de 3 defa reddetti.4. cu de aldım.Canlı destek cevap vermiyorki 1 sattir bekliyorum
Canlıdan istiyorsun ama öncesinde telefon doğrulaması profilim sekmesinden halletmen lazimOtomatik mi yükleniyor istememiz mi lazım
Sordum şimdi, bekliyorum bakalım.Kanka bendede 25 var la ogrenebildin.i sen nedir
size eklenen bu bonuslar düzenlediğimiz bazı etkinliklere göre olurken 2.25 orandan 15 kat çevrimli bir bonustur. Maksimum ve minumum 200 TL çekimlidirKanka bendede 25 var la ogrenebildin.i sen nedir
Bana da 2.25 oran 15 kat dedi. Ya dediği gibi tüm bonusları böyle veriyorlar ya da onların da şimdi haberi oldu bizi koparıyorlar. (bence 2. daha yakın, anapara bu çünkü)size eklenen bu bonuslar düzenlediğimiz bazı etkinliklere göre olurken 2.25 orandan 15 kat çevrimli bir bonustur. Maksimum ve minumum 200 TL çekimlidir
Ama 25 TL ile Max 200 cekebilirsin diğer bonus max 100Bana da 2.25 oran 15 kat dedi. Ya dediği gibi tüm bonusları böyle veriyorlar ya da onların da şimdi haberi oldu bizi koparıyorlar. (bence 2. daha yakın, anapara bu çünkü)
Ciddimisin ne guzel sevindim kasa 50 yapmistim simdi basket bascaktimBeyler sadece 10 tl 10 tl oynanıyor. Fazlasını oynatmiyor
Olduda diyelim cevirdik site odeme yaparmiAma 25 TL ile Max 200 cekebilirsin diğer bonus max 100
10 tl aldıysan öyle 25 tl yi bilmiyorum.Ciddimisin ne guzel sevindim kasa 50 yapmistim simdi basket bascaktim
bilmiyorum vallaOlduda diyelim cevirdik site odeme yaparmi
yukarda var.başta.Şartı şurtu vs. öğrendin mi? Ben desteğe sormaya korkuyorum geri alırlar diye.