- 4,753
- 1,736
- 113
Size görüntüde attım benim kazancı sildiler engel attılar benim ödemedi
Hadi bakalım entegre olsun odemeler serileşmeye başlarsa ben de yatıracamçevrimi tamamladık canlı destek güncelleme var diyor güncelleme biterse ödeme yaparlarsa öyle yatiracagim
dün 1-2 arkadaş ödeme almış bende onlara güvenerek yatırım yaptım. saat 12 de talep verdik. eğer ödeme yaparlarsa bende yazarım burdan.WhatsApp hattından 1-2 saate bitecek dediler bakalım biterse çekimler gerçekleşirse yaparız yatırımımız daha önce dark4bet sitesine yatırdım 100tl cevrimini yapıp çekim talebi verdim hesabımı kapatıp engellediler bu yüzden emin olmadan yatırım yapmayınız arkadaşlar
Darkbet agir tokatci.. surekli ariyotlar uzak durun.WhatsApp hattından 1-2 saate bitecek dediler bakalım biterse çekimler gerçekleşirse yaparız yatırımımız daha önce dark4bet sitesine yatırdım 100tl cevrimini yapıp çekim talebi verdim hesabımı kapatıp engellediler bu yüzden emin olmadan yatırım yapmayınız arkadaşlar
Yatirim yok Sen nasil yaptin dostdün 1-2 arkadaş ödeme almış bende onlara güvenerek yatırım yaptım. saat 12 de talep verdik. eğer ödeme yaparlarsa bende yazarım burdan.
nasıl yani anlamadım.Yatirim yok Sen nasil yaptin dost
Özelden yazarmisin150 bakiyede dunden beri yatiyor. Bi 50 tl bulamiyom ya. Saka gibi.
TamamÖzelden yazarmisin
çevrim tamamsa dost neden bakiye 201 bonus kazancı otomatik 150 geçmesi lazım hesabaçevrimi tamamladık canlı destek güncelleme var diyor güncelleme biterse ödeme yaparlarsa öyle yatiracagim
Ben sordum yatirim alamioz dedinasıl yani anlamadım.
dün payfix üzeri 50tl yatırdım.Ben sordum yatirim alamioz dedi