Aynısıwhatsapp temsilcisi yazdı şimdi güncelleme bitti entegrede sorun yaşadık yarın 12de irtibata geçelim diyor
Aynısıwhatsapp temsilcisi yazdı şimdi güncelleme bitti entegrede sorun yaşadık yarın 12de irtibata geçelim diyor
Siteyle mi ugrasalim senle mi gerzek misin senHepiniz sazansiniz ödemiyor dedik
Sen akilisin odemiyorrrrrrrrrrrrrSiteyle mi ugrasalim senle mi gerzek misin sen
Yahu sana gren cikan ne? Odemiyorsa odemiyor gelip her dk burda bos bos konusman sana ne katiyor?Sen akilisin odemiyorrrrrrrrrrrrr
Gotune alacak donun yok subyan git baska yerde aglaBen sizin gibi acmiyim amk ödemiyor ödemeyecegini bildigim icin sifirladim kasayi sikik kasa 150 tlydi 150 duzlediler 50 yatirdim cevirdim cekim verdiim 3 kere red oldu oyuzden sifirladim
Canlı destekle konusunca işin icinden cikilmiyor. Bana da kurallar degisti yeniden bonus ekleyelim dedi. Ama yatirim yapmadan cekim bile verdim bakiyemi silmediler hala. Ceken kisilerde canlı destek ile konusmadan direk yatirip cektisürekli kural değiştiriyorlar şimdi de çevrimi min. 1.60 ve 3 maçlı kombine oldu ve sadece
1-0-2 taraf bahsi
Sonra çekim işlemi için dün
bonus kazancı 150tl + anapara kazancı demişlerdi bugün bonus ve anapara toplam 150tl diyor
Ben 1 gündür konuşuyorum dostum bana hiç öyle bişey yazılmadı bakalım kısmegEfendim ödeme problemleri 12 den sonra çözüme kavuşuyor tekrardan talep gönderebilirsiniz. Whatsapp dan yazdım böyle yazdi bakalım
Kavga dövüş verirler belki keşke uğraşssaydınvalla ben gece sinirlendim bütün paramı bastım kaybettim. uğraşamam böyle siteyle.