Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bahsimgeldi - Deneme Bonusu

Baysero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
108
20
18
Merhabalar,

Bazı bankalarda eft saatleri içerisinde işlemler gerçekleşmektedir.
Merhaba dünden beri 4 defa çekim talebi verdim ret oldu bugün sabah 10.30dan sonra talep verdim 13.00da yatacağı söylendi saat 15.15de çekim gene ret oldu sebep olarak canlı destek garanti bankasından kartsız atmden para yatırılamadığı söyledi iş bank yada ziraatdan hesabınız varsa çekim talebi verin diyo ama benim tek hesabım Garantiden ve herzamanda kartsız işlemle para yatıyo ilgilenirseniz sevinirim

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,927
4,182
113
Benim parayı hemen ödediler 15 dk banka ziraat dı ama

Kürşat1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
874
246
43
Şu biten bonusları aktif değildir diye bir güncelleme yapsanız biz de boşa üye olmasak

tonysfr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
105
43
Ben daha yeni çevrimi tamamladım işyerindeydim :) hangi bankalara gönderim yapıyolar

Baysero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
108
20
18
Ben daha yeni çevrimi tamamladım işyerindeydim :) hangi bankalara gönderim yapıyolar
Ziraat iş bankasına yapıyorlarmış ama 10 saattir yatmadı bana garantiye denedim olmadı gittim ziraat hesabı çıkardım inat ettim 3 saattir ziraat hesabına çekim talebinde bulundum gelen giden yok inş sana yatırırlar kardeşim

tonysfr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
105
43
Ziraat iş bankasına yapıyorlarmış ama 10 saattir yatmadı bana garantiye denedim olmadı gittim ziraat hesabı çıkardım inat ettim 3 saattir ziraat hesabına çekim talebinde bulundum gelen giden yok inş sana yatırırlar kardeşim
Yav bu millete nasıl gecenin 3 nde yatırmışlar:) bakalım bekleyip görecez ziraatt vardı hesabım verdim

Baysero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
108
20
18
Yatmış en sonunda Ziraata yatırmışlar 90 tl olarak yada iş varsa ona deneyin ikisi haricinde yatırmıyolar