Leicheinstein dost İsviçre degilGörmedim o kuponunu dost tebrik ederim isviçre çakısı gibi takım vaduz normaldir
arada bi gelip kayboluyorum eskisi gibi bakamiyorum
Leicheinstein dost İsviçre degilGörmedim o kuponunu dost tebrik ederim isviçre çakısı gibi takım vaduz normaldir
arada bi gelip kayboluyorum eskisi gibi bakamiyorum
Çapraz alakmı laİki takım da 1/2 gibi skorlar alacak gibi geloyore bilemedim bakalım nolcak 😐
Zinhar günahtırÇapraz alakmı la
5k da 0 oynasakZinhar günahtır
İsviçre isviçre asimile oldu yıllardır 😊Leicheinstein dost İsviçre degil
Knki canlıdan başka siteden başak öne geçerse al 1/0 çifte oyna 😐5k da 0 oynasak
Konya alamaz
Ama başak deler ya çok güveniyorum
Fenerli olarak Fenere sende güvenmiyon dimi5k da 0 oynasak
Konya alamaz
Ama başak deler ya çok güveniyorum
Bak Bn bunu düşünemedim kanki güzel taktik 🥰Knki canlıdan başka siteden başak öne geçerse al 1/0 çifte oyna 😐
Bu takımdan cacık olmaz guardiola gelse nafile dost defans otoban aw 🤭Fenerli olarak Fenere sende güvenmiyon dimi
Matbet kuponu yapmış mıydın kralZinhar günahtır
Çekik gözlü çocuğu satmakla acele mi ettiniz dostBu takımdan cacık olmaz guardiola gelse nafile dost defans otoban aw 🤭
5 k ateşle daha güzel fikirler bulallim gardaşBak Bn bunu düşünemedim kanki güzel taktik 🥰
Bana 1k dost 🙄Başakşehir Alırsa
5 kişiye şans parası atılacak 😎
Not: parayı sağ salim Alırsak ✌
O olasada boş reisÇekik gözlü çocuğu satmakla acele mi ettiniz dost
Şaban kim dostKponu hazırladık knk Ekli dosyayı görüntüle 251653parada vardı Şaban'ınn hesap yatirmadik aw Fener'e kaliyordu 😐
Koskoca kemal sunali bilmiyonmu knki 😐 ya aw promosyon açıldığı gün biraz analiz yaptım bunlari çıkardım ne olduysa sonra vazgeçtik nasip değilmiş canım saglik olsun 😐Şaban kim dost
Kötü kaçmiş oynamayıp takip etmesi dahada koyuyor
Son maça kalmiş ne güzel cover çekip cepleri doldururdun
bol şanslar kardesımBaşakşehir Alırsa
5 kişiye şans parası atılacak 😎
Not: parayı sağ salim Alırsak ✌