- 8,799
- 8,368
- 113
atar atar atacak da en az 10 dk uzatma verir@Baikal1 'ın laneti çöktü fenerbahce 3ü çoktan atardi.bildigin girmiyor
atar atar atacak da en az 10 dk uzatma verir@Baikal1 'ın laneti çöktü fenerbahce 3ü çoktan atardi.bildigin girmiyor
O sene bu senede değil heralde dost 😐yok jesus gercekten cok yanlıs kadro secti hiç biri birbiryle oynamıs adam degil defansın
benım favorim bu sen galatasaray gercekten cok daha iyi kadro kurdu fenerden onlarında tek sıkıntısı defans. marcao gıtmemıs olsaydı gs en az 5 10 puan farkla sampıyon olurduO sene bu senede değil heralde dost 😐
Dşsaklarini kediler yesinbenım favorim bu sen galatasaray gercekten cok daha iyi kadro kurdu fenerden onlarında tek sıkıntısı defans. marcao gıtmemıs olsaydı gs en az 5 10 puan farkla sampıyon olurdu
Evet 2 cilik için bu 2 takım yarısır dostbenım favorim bu sen galatasaray gercekten cok daha iyi kadro kurdu fenerden onlarında tek sıkıntısı defans. marcao gıtmemıs olsaydı gs en az 5 10 puan farkla sampıyon olurdu
Valla kesınlıkle katılıyorum ali yi takan yok yonetım de sözü gecmıyor sadece bos bos konusuyorAziz yıldırım gelmeden fenerden bir skimi olmaz
sampiyon kım ?Evet 2 cilik için bu 2 takım yarısır dost
BJK dost kim olucak baskasampiyon kım ?
O Lincoln bu Lincoln değilBu sene takıma hiç ısınamadim cinconlaştık iyice bruma ,lincoln,emre mor nerde gs döküntüleri var toplamis ali koc.serdar dursun ve arda 90 dakika oynasaydi suan net öndeydik
ilk 4 e girerse dua etsin bjkBJK dost kim olucak baska
Gs ve fb karıstırma bizi dost küme düşücekti fenerle gs el attık da kurtardık ıkısını ogunlerı unutmasın kimseilk 4 e girerse dua etsin bjk