- 26,766
- 11,589
- 113
Baykal Sen diyorsun git elini yuzunu yika ayilmak istemiyomki🤫🤫🤫😂😂😂😂🤣
Şekeri besliyonmu reis 😂😂Baykal Sen diyorsun git elini yuzunu yika ayilmak istemiyomki🤫🤫🤫😂😂😂😂🤣
Patla şekerim pazar zaten akşam a kadar yatarsın deve gibi sjjdjdjdjsjsBaykal Sen diyorsun git elini yuzunu yika ayilmak istemiyomki🤫🤫🤫😂😂😂😂🤣
Iki tane kırmızı içtim şekeri attıktan sonra cayir cayır patlıyorumŞekeri besliyonmu reis 😂😂
Afiyet olsun reis bide ufak çütlü cigaran olsa daha iyi patlatirIki tane kırmızı içtim şekeri attıktan sonra cayir cayır patlıyorum
Vardı da iyi değil daha almadım tırtAfiyet olsun reis bide ufak çütlü cigaran olsa daha iyi patlatir
Eywlh reis sende kendine iyi bak. Hayırlı geceler 🙏😀Muro Pablo 1 2 gibi dm atarım dostlar kendinize iyi bakın
Dedim köfte ceo yu aradım hal eti sagolsun daha çok kart olurda siteye acıdım awHelal dost 15 korner 27 kart desen bile oluyormuş akıyor aw
Allah işini rast getirsin Reis kazancın daim olsunMuro Pablo 1 2 gibi dm atarım dostlar kendinize iyi bakın
Piyasayı bozdular iyice cigarayi patates ettiler mariana cıktı piyasayaVardı da iyi değil daha almadım tırt
Aynen anasını s******* ortalığın Doğru söylüyorsunPiyasayı bozdular iyice cigarayi patates ettiler mariana cıktı piyasaya
Patlama sırası bizdeAllah işini rast getirsin Reis kazancın daim olsun
Sko göndereyim mi sanaPatlama sırası bizde
EyvallahSko göndereyim mi sana