- 2,813
- 1,476
- 113
Bu ayar iyi maç sonunda 2 sayi alir bitirir
Bu adam çok kötü bir insan, umarım hiçbir kuponu tutmaz ve hayatı kendi gibi kötü olurNiye öyle dedin canım
Dost sen 96 misin dextera yaşın nasıl yetti öyleyse. Pek kimse bilmezGudubet lafıni çok soylemisler sana sanırım, her zoruna gittiginde söylüyorsun lağım faresi
Adamın kazanması senin niye zoruna gidiyor onu anlat hele 😐Gudubet lafıni çok soylemisler sana sanırım, her zoruna gittiginde söylüyorsun lağım faresi
zoruna gidiyor tek buraya degl herkese yapıyor aynısını tam felaket tellalıAdamın kazanması senin niye zoruna gidiyor onu anlat hele 😐
Kazanmasını istemem, kötü insanlarin iyi bir yaşam sürmesi veya para kazanması bana doğru gelmiyorAdamın kazanması senin niye zoruna gidiyor onu anlat hele 😐
Niye kral, Oz da izledim, yaşla pek alakası yokDost sen 96 misin dextera yaşın nasıl yetti öyleyse. Pek kimse bilmez
Sana dert mi oldu benim yorumlar, her konunun altına dilencilik yapmaya gelmiyorum senin gibi, işine bak muhatap olma benimlelan bebe herkesın paylasımına gelıyon yok ınsallah tutmaz yok olmaz yok etmez sana mı kaldı mılletın derdı tasası git işine bak lale
Ooo Oz mu film zevkini sevdim. Eski diziler pek bilinmez diye dedimNiye kral, Oz da izledim, yaşla pek alakası yok