- 56,702
- 30,897
- 113
olmadı
Soda resmi atıyor tahrik ediyor
Ne kadar yönetici olursan ol sende bu sekılde emri vaki tabir kullanamazsın başkan. adam kayıp yaşamış gergin digeri de ona dalga gecer gibi al hazmetmen için sana soda diyor.
Şahsi olarak birini kollama gibi bi durumum yok ama haklı ya haklı haksıza haksız.
Böyle de küfür edemez dostumNe kadar yönetici olursan ol sende bu sekılde emri vaki tabir kullanamazsın başkan. adam kayıp yaşamış gergin digeri de ona dalga gecer gibi al hazmetmen için sana soda diyor.
tamam haklısın küfür etmemesi gerekirdi oda ayrı bi yanlış ama su durumda onunda bu hareketi yapmaması gerekirdi.Böyle de küfür edemez dostum
Onun yaptığı yanlış zatentamam haklısın küfür etmemesi gerekirdi oda ayrı bi yanlış ama su durumda onunda bu hareketi yapmaması gerekirdi.
Burada herkes bir birine karşı saygılı olmak zorundadır.Ne kadar yönetici olursan ol sende bu sekılde emri vaki tabir kullanamazsın başkan. adam kayıp yaşamış gergin digeri de ona dalga gecer gibi al hazmetmen için sana soda diyor.
Ya hepimiz insanız hata yaparız hatalar bizim için var. ama anladgım kadarıyla bu arkadasla galiba daha önce de sorun yaşamş gibi görunuyor. yapmaması gerekirdi o gerginligi. Baikalın da kufurnu tabiki tasvif etmiyorum ama oda bu gergınlıge kendını tutatmadı belli kiOnun yaptığı yanlış zaten
Eyvallah haklısın olmaması gereken bi kelime cıktı adamın agzından bunu tasvif etmiyorum zaten ama senin de yaklaşımın bana göre yanlıs. yada 2sini de özelden saglam bi uyarı cekebilirsin 2. yada 3. de direk ban atabılırsn devamı olursaBurada herkes bir birine karşı saygılı olmak zorundadır.
saygı bizim en hassas noktamızdır
Saygılı olmayan insan burada duramaz dostum.