- 6,416
- 2,549
- 113
Knk Tumbet vardı bi bkPara mı istemisim okumadan silme 4tl var atabilecegim site var mı yazdım bu cumlenin neresinde para istemisim
Knk Tumbet vardı bi bkPara mı istemisim okumadan silme 4tl var atabilecegim site var mı yazdım bu cumlenin neresinde para istemisim
Kardes benim kuponum yok arkadasin var.onunkide gelicek insallah.gece nobetcisi sensin galibaMerhaba reis kuponun inşallah gelir gecen şanslı olsun
Mod oku oyle yapya bende atacak site istedim ) neyse acemi idare edin ogrenecek iyi niyetli kardesimizForum içi para alışverişi yasaktır reis
10 yaziyor kankaKnk Tumbet vardı bi bk
30 dk 3 korner lazim bence bu tamam ustemi gecsemKnk Tumbet vardı bi bk
Olsunda ne zaman olursa olsun la yeterki olsunAçılış yapıldı hadi 1 gol daha iy
Bi site vardı adı aklıma gelmiyor ama bi araştır knk10 yaziyor kanka
Gozum kinaye vardi benimkinde neyse kardesim sen geldiysen sorun yok....@burak5826 @abikarinca Beyler mesajlarınız silinmedi 20₺ ve Altı Yatırım Alan Siteler 'e taşıdım mesajlarınızı
Aha kral burda kralll@burak5826 @abikarinca Beyler mesajlarınız silinmedi 20₺ ve Altı Yatırım Alan Siteler 'e taşıdım mesajlarınızı
Korner de durulduIy 1 gol daha ciksa rahatlariz da 2. Yariya kalirsa erken gol lazim
Korner 9Bi site vardı adı aklıma gelmiyor ama bi araştır knk
Suan gayet iyi gidiyo la 3 kaldiKorner de duruldu
Kanka ne gol ne korner sayfada cunup varsa ciksin dus alip gelsinBi site vardı adı aklıma gelmiyor ama bi araştır knk