- 20,701
- 17,019
- 113
Ahahahaha seçilden daha büyük @Brn2nl varSeçilden bütün üç kağıt işlerini öğrenmişsin 🤣 🤣
Ahahahaha seçilden daha büyük @Brn2nl varSeçilden bütün üç kağıt işlerini öğrenmişsin 🤣 🤣
10 dkKaç dk surdu çekim
Hayır kankaKaç dkda kanka fs satın almış mıydın
ref kodu var uyelik yokKalitebet 100 spin eklemiş çıkan kazancı 30 katı çekim yapabilirsiniz kontrol edin mailleri Ekli dosyayı görüntüle 621056
Ellerinden öpeyim ağam valla helal olsun 500 lirayı 600 yapamayan ben şaştım yani 😂Yaptık da satın alımdan yaptık aga ya
Tamamdır kral
Bu parayı betplay nasıl ödedi çok yüklü miktar
Sonda koymusböyle bişey yok
Kankam kazancın daim olsun ama inancın olsun, inanılmaz merak ediyorum yatırımını. Çekimin böyleyse aman Allahım..
Geçmiş olsun...ajaxbet 500 free spin veriyor 2 k çektim beyler 7 dk da param geldi baktım şikayetlere çok bir şey yok gibi 2 k yıda geri yatırdım 2 k da onlar verdi kampanya varmış bu gün 20 çekim verebiliyormuşum
neden reis param geldi 7 dk daGeçmiş olsun...
Türkçeyi düzgün kullan benim üyelik yatırım var . Yeni üyeye mi veriyor eskiye mı ? Yoksa selam verince hemen 500 spin mi ekliyorajaxbet 500 free spin veriyor 2 k çektim beyler 7 dk da param geldi baktım şikayetlere çok bir şey yok gibi 2 k yıda geri yatırdım 2 k da onlar verdi kampanya varmış bu gün 20 çekim verebiliyormuşum