- 956
- 630
- 93
iş adamların dan destek almış adana başkanıyeni Eskişehirspor olma adayı ortaya çıktı , bu transferler takımı kayyuma kadar götürür . naklen yayın gelirleriyle Belhanda , Balotelli alınamaz batarsın
haklısın unutmuşum . içişleri bakanının oğlu vardı , yani devlet desteklileriş adamların dan destek almış adana başkanı
aspor da yorumcular öyle diyordu iş adamlarına loca satmış vshaklısın unutmuşum . içişleri bakanının oğlu vardı , yani devlet destekliler
Yav ben gelmez demedim ne işi var Adanada dedim)Gelmez diyenler vardı @44erman44 😂
Tskler dostYav ben gelmez demedim ne işi var Adanada dedim)
Hayırlı olsun güzel transfer şaka maka
Biz adam ederiz kanka onu akıllı durmaz ise tokatlarız😂Başkan açıklama yapmıştı burası adana o delise bizde deliyiz nasıl oynayacağımız biliriz demişti bakalım ne olcak.harbi katıksız deli bu 😁🤭
Adam evlatlık verilmiş ve çocukken hep ırkçılığa maruz kalmış.ailesine karşı kinli olmasında haklı.adam boşuna delirmemis
🧐 ⚽ ⚽
Aziz yıldırım daha geçen açıkladı Erdoğanın ne kadar yardım ettiğini kardeşim devletin destek olmadığı kulüp yok sen de biliyorsunhaklısın unutmuşum . içişleri bakanının oğlu vardı , yani devlet destekliler