harbiden hangi parayla aldılar ben de merak ettimyeni Eskişehirspor olma adayı ortaya çıktı , bu transferler takımı kayyuma kadar götürür . naklen yayın gelirleriyle Belhanda , Balotelli alınamaz batarsın
harbiden hangi parayla aldılar ben de merak ettimyeni Eskişehirspor olma adayı ortaya çıktı , bu transferler takımı kayyuma kadar götürür . naklen yayın gelirleriyle Belhanda , Balotelli alınamaz batarsın
konu nereden Aziz'e dolayısıyla Fenerbahçe'ye bağladınAziz yıldırım daha geçen açıkladı Erdoğanın ne kadar yardım ettiğini kardeşim devletin destek olmadığı kulüp yok sen de biliyorsun
Basın toplantısı yaptı geçen kendi ağzıyla söyledi açıp izleyebilirsinkonu nereden Aziz'e dolayısıyla Fenerbahçe'ye bağladın
Aziz ne dedi bilmiyorum okumadım. fakat devletin yardım ettiği takım çok ama bunların arasında Fenerbahçe yok bunu sende gayet iyi biliyorsun. bize köstek olmasınlar yeter
geldi mi kesinHayırlı olsun diyelim
gerçek müslümcü diyebilir miyizBalotelli: ''Türkçe şarkıları ara ara dinliyorum, özellike Müslüm Gürses'in şarkılarını.''
Ekli dosyayı görüntüle 160096
bu doğru hahahaSeneye de fenere gelir
aynen iyi destek varAziz yıldırım daha geçen açıkladı Erdoğanın ne kadar yardım ettiğini kardeşim devletin destek olmadığı kulüp yok sen de biliyorsun
bunu vururlar ordaBiz adam ederiz kanka onu akıllı durmaz ise tokatlarız😂
kanka devlet destekliyeni Eskişehirspor olma adayı ortaya çıktı , bu transferler takımı kayyuma kadar götürür . naklen yayın gelirleriyle Belhanda , Balotelli alınamaz batarsın
10 dk 9 kişi kalırlarhelal olsun adamlara belhanda balotelli guzel
hayılı işler hahahparayı bulmuşlar hahaah