- 17,402
- 12,224
- 113
Harbi aga aaekrem neden banlandin muhabbeti biliyonmuYok dost ben hiç bir dala veresini girmedim adam gibi adamdı bilmiyorum kufurlesme olmuş herhalde o sebebten
Harbi aga aaekrem neden banlandin muhabbeti biliyonmuYok dost ben hiç bir dala veresini girmedim adam gibi adamdı bilmiyorum kufurlesme olmuş herhalde o sebebten
Aynen sen bırak ekoyu geldimi kupon dostBütün mevzu küfür bu kdr üstüne düsüyolar burası sanal alem onu unutuyolar krall ozmn arkadaslar herkese bol şans😉
Tamam dayı uzatma kurban olym.bak bende tansiyon varBütün mevzu küfür bu kdr üstüne düsüyolar burası sanal alem onu unutuyolar krall ozmn arkadaslar herkese bol şans😉
4 dk sonra baslayacak dıgıdık amcalaraAynen sen bırak ekoyu geldimi kupon dost
Ozmn bir daha lütfen benm konularımda acmayın davanızı baska yerdw güdünTamam dayı uzatma kurban olym.bak bende tansiyon var
Emrin olur pasamOzmn bir daha lütfen benm konularımda acmayın davanızı baska yerdw güdün
Emir degil sadece ricaEmrin olur pasam
Yok dost bildiğim kadarıyla kufurlesme olmuş o gün formda deyildim konuya hakimligim yoktu bilmiyorumHarbi aga aaekrem neden banlandin muhabbeti biliyonmu
Kaç at vardı ilk ayaktaİlk ayak geldi 4 numara favorifavori
1.50 oran
7 at vardı kupona 4 at yazmıstmKaç at vardı ilk ayakta
İki macı bırak tek macı oynamayan arkadas konusmayı yazmayı ögrenmiş işine bakBu bal arısı hâlâ at yarışı mı takiplio
Bol şanslar dost ben pek guvenemedimde fazla tuttum listeyi
bulten guzelde para vermez sankiBol şanslar dost ben pek guvenemedimde fazla tuttum listeyi
Banada ole geliyor en baba 1 k bir kaç eşşek gelirse belki kurtarır bizibulten guzelde para vermez sanki