dost ilk 2 agf gecilmez bencede burda boşa kaybetmesinirlendim verdiginide böle vurdum
dost ilk 2 agf gecilmez bencede burda boşa kaybetmesinirlendim verdiginide böle vurdum
Cabbar halledermiş🤣🤣yapma dostim soydere kazanir uyandirim
Valla gectim broo gelirsede gelmezsededost ilk 2 agf gecilmez bencede burda boşa kaybetme
6:nuöara nası verirbol sanslar benim bugunlil yarisim biter
Ben 1 numara iyi atak yaptı ama gelemedibi an 2 yerine 3 var sandım bende kalbim gitti ismini duyunca rahatladım
Tebrikler reis@Daimon reiss burasıda yeşil keşke kazanmasaydık dedirtti🤣
Teşekkürler reiis bastımız miktardan 30 tl eksigini aldık 🤣 kazandıkmı kaybettikmş anlamadmTebrikler reis
Niye az mı verdi@Daimon reiss burasıda yeşil keşke kazanmasaydık dedirtti🤣
bastımız miktardan 30 tl eksigini aldık 🤣 kazandıkmı kaybettikmş anlamadmNiye az mı verdi
Kim sana sistem oyna diyo porsugum balımbastımız miktardan 30 tl eksigini aldık 🤣 kazandıkmı kaybettikmş anlamadm
Ah be gülüm sistem nedir bilemem benKim sana sistem oyna diyo porsugum balım
Çok ince bi hesap gün sonu hesap kitap yaparsın reisTeşekkürler reiis bastımız miktardan 30 tl eksigini aldık 🤣 kazandıkmı kaybettikmş anlamadm
Z raporu aldıgımda eksik cıkar maliyeciler tepemize binmeden uzayalım🤣Çok ince bi hesap gün sonu hesap kitap yaparsın reis
Helal parayı harama cevirmişsinbastımız miktardan 30 tl eksigini aldık 🤣 kazandıkmı kaybettikmş anlamadm
Ahaha yok bonus verdiler idi onla oynadıydım Allahtan senin dedigin gibi olmadı😁Helal parayı harama cevirmişsin