- 7,050
- 5,618
- 113
Kardeşim hat senin üstüne olsa başka biri senin üstüne telefon alsa olur mu böyle düşün böyle bişey mümkün olsa Türkiye'nin yarısından çoğu telefon alır paraya çevirirBen kullaniyorum ama yaa
Kardeşim hat senin üstüne olsa başka biri senin üstüne telefon alsa olur mu böyle düşün böyle bişey mümkün olsa Türkiye'nin yarısından çoğu telefon alır paraya çevirirBen kullaniyorum ama yaa
Kardeşim hat senin üstüne olsa başka biri senin üstüne telefon alsa olur mu böyle düşün böyle bişey mümkün olsa Türkiye'nin yarısından çoğu telefon alır paraya çevirir
dostum mobilden sitesinden girip ilgili operatörün cihaz için şartların sağlanıyorsa başvuru yapabiliyorsun.Hazir hortlamisken bir soru da ben sorabilir miyim turk telekom hat babamin üstüne ama ben kullanıyorum gitsem cihaz verirler mi bilgisi olan var mi
dostum mobilden sitesinden girip ilgili operatörün cihaz için şartların sağlanıyorsa başvuru yapabiliyorsun.
Kısa bi süre bişey olmaz. 3-5 ay falanMerhaba arkadaşlar bugün tüm hesaplarıma bloke konulmuş bi yere borcum olduğundan dolayı size sormak istediğim şu bilen varsa herhangi bi yeni banka hesabı açsam bloke olan bankalar harici onada hemen bloke konulurmu acaba
Yeni hesap tekrar haciz gelene kadar kullanabikirsin otelden ulasabilirdin banaMerhaba arkadaşlar bugün tüm hesaplarıma bloke konulmuş bi yere borcum olduğundan dolayı size sormak istediğim şu bilen varsa herhangi bi yeni banka hesabı açsam bloke olan bankalar harici onada hemen bloke konulurmu acaba
HAkikaten Hacze gelirim sana
evet konulur tüm bankalar size ait olan bilgileri tek bir noktadan BBDK dan alıyor yani açar açmaz hacizli hesap olacakMerhaba arkadaşlar bugün tüm hesaplarıma bloke konulmuş bi yere borcum olduğundan dolayı size sormak istediğim şu bilen varsa herhangi bi yeni banka hesabı açsam bloke olan bankalar harici onada hemen bloke konulurmu acaba
Başkan niyetimiz borcu tamamen çıkarmak oluyor ama olmuyor maalesef biz iddaacıların en büyük zaafıReis 3bin 5bin kuponlara basarken 23bin borcu niye icraya düşürdün yatır kurtul. Avukatı ara indirim yaparlar vekalet ücretinde. 26 ya kapanır
Borcu tamamen çıkarmak mantığı saçmalık en güzeli kazandıkça taksit kapamakBaşkan niyetimiz borcu tamamen çıkarmak oluyor ama olmuyor maalesef biz iddaacıların en büyük zaafı
Hemen gelmez.Alacakli taraf banka hesap taraması yapar onada haciz muzekkeresi gönderir öyle bloke konulur.Ama sürekli de bununla ugrasmazlarBorç mağazaya benim demek istediğim dost bütün hesaplarıma bloke konulmuş acaba başka banka hesabı açsam ona da bloke gelir mi hemen
Merhaba arkadaşlar bugün tüm hesaplarıma bloke konulmuş bi yere borcum olduğundan dolayı size sormak istediğim şu bilen varsa herhangi bi yeni banka hesabı açsam bloke olan bankalar harici onada hemen bloke konulurmu acaba
Usta koyuyor maaalesef benim de koymustu odedim kaldırdı ama kaldırmakta bir dert haberin olsunBeyler benim hanımında banka hesabına bloke gelmiş banka hesabına nasıl bloke geliyor yahu ben 15 senedir 2 bankaya borçluyum hiç bişey olmadı bu şerefsiz evkur gecikmiş borç olunca hemen avukata atmıs işi avukat da bankaya bloke koydurmuş ev hanımının banka hesabına nasıl bloke konuyor hayret bişey awk ya daha neler görcez
Hanımın hesaba kirayı öde diye para attım parada kaldı içinde nasıl uyuz oldum kendime hanım söle mi şti unuttum.Usta koyuyor maaalesef benim de koymustu odedim kaldırdı ama kaldırmakta bir dert haberin olsun