Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Kartı Hakkında

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,586
2,601
113
adam atıyorum salladi şifre 3152 tuttu veya atmde unuttun arkandaydı şifreni yazarken gördü napcan bu cezaların düzenlenmesi lazım

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
Kredi kartını Elaleme Veren Adamın Kus kadar aklı yoktur He kartı vermıssın He popoyu aw

haluklevent

Ahmo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,441
1,055
113
vaktin varsa bir ara telegramda gez daha beter durumda olanlar var 300 tlye payfixini kiralamaya çalışan biri vardı en son büyük konuşmayım da açlıktan ölsem yine yapacağım iş değil benim
Çok yapan varda ilk defa böyle bişey duydum gönderen kişi icraya vermiş

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,819
23,048
113
7-8 bankada hesap var ilgilenenler dm seriden sela okuma vakti
Esselaaaaaa

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
vaktin varsa bir ara telegramda gez daha beter durumda olanlar var 300 tlye payfixini kiralamaya çalışan biri vardı en son büyük konuşmayım da açlıktan ölsem yine yapacağım iş değil benim
Suan ulkenın durumu karısık kım kımı tutarsa Yatarken duvara dogru verın kasayı :D

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
@Alobar ya Dost akıl var mantık var ınsan banka hesaplarını verırımı bıraz ınternette arastırsa akıbetı nolur dıe zaten vazgecıcek

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
Evime hırsız girdi yolda düştü gasp ettiler falan desek tayyipçim yemez mi bu bahaneleri
Bunlar Artık Yemıyorlar Ama Sunu dersen Kesın yırtarsın Bunlar Dıs guclerın oyunu bu soyleme %100 Af