Neler neler yapıyorlaraga birşey sorucam iyi güzel kratı kiralıyor işim olmaz meraktan soruyorum paparada o hatayı yaptım ulan kaza bela kartımız düşse böyle şeyler gelebilirmi başımıza şakamı bu
vaktin varsa bir ara telegramda gez daha beter durumda olanlar var 300 tlye payfixini kiralamaya çalışan biri vardı en son büyük konuşmayım da açlıktan ölsem yine yapacağım iş değil benimKredi kartını Elaleme Veren Adamın Kus kadar aklı yoktur He kartı vermıssın He popoyu aw
arkadaşına bolşans kral ben o yüzden tek kart kullanıyorum kalanlar mobil kartları gelse bile kesip atıyorumNeler neler yapıyorlar
Çok yapan varda ilk defa böyle bişey duydum gönderen kişi icraya vermişvaktin varsa bir ara telegramda gez daha beter durumda olanlar var 300 tlye payfixini kiralamaya çalışan biri vardı en son büyük konuşmayım da açlıktan ölsem yine yapacağım iş değil benim
bir hafta içinde icra dairesine gidip borcum yoktur deyip itirazda bulunması lazım bir şey olmazÇok yapan varda ilk defa böyle bişey duydum gönderen kişi icraya vermiş
Suan ulkenın durumu karısık kım kımı tutarsa Yatarken duvara dogru verın kasayıvaktin varsa bir ara telegramda gez daha beter durumda olanlar var 300 tlye payfixini kiralamaya çalışan biri vardı en son büyük konuşmayım da açlıktan ölsem yine yapacağım iş değil benim
hapishaneler dolu ondan herkesi salıyorlar bir süredir ona güvendi herhalde başka izahı yok@Alobar ya Dost akıl var mantık var ınsan banka hesaplarını verırımı bıraz ınternette arastırsa akıbetı nolur dıe zaten vazgecıcek
Evime hırsız girdi yolda düştü gasp ettiler falan desek tayyipçim yemez mi bu bahaneleri@Alobar ya Dost akıl var mantık var ınsan banka hesaplarını verırımı bıraz ınternette arastırsa akıbetı nolur dıe zaten vazgecıcek
Bunlar Artık Yemıyorlar Ama Sunu dersen Kesın yırtarsın Bunlar Dıs guclerın oyunu bu soyleme %100 AfEvime hırsız girdi yolda düştü gasp ettiler falan desek tayyipçim yemez mi bu bahaneleri
Üstünde ampul olan bi tişörtle hakim karşısına çıkarsam her turlu beraat ederimBunlar Artık Yemıyorlar Ama Sunu dersen Kesın yırtarsın Bunlar Dıs guclerın oyunu bu soyleme %100 Af
Gönderen iş insanıymış nasıl iş insanı yanlışlıkla para yollar 80 binÜstünde ampul olan bi tişörtle hakim karşısına çıkarsam her turlu beraat ederim
Memleketten dümenci çok sazan avına çıkmış herkesGönderen iş insanıymış nasıl iş insanı yanlışlıkla para yollar 80 bin
Yakın arkadaş olmasa uğraşmam valla haketmiş derim ama bu saf garibanMemleketten dümenci çok sazan avına çıkmış herkes
Ne cezalar boşa çıkıyor biraz aptalı oynarsa pek sıkıntı olmaz gibi adam öldüren pişmanım diyip serbest kalıyor biraz ağlasın üstüne para bile alırYakın arkadaş olmasa uğraşmam valla haketmiş derim ama bu saf gariban
Cezadan değil icradan korkuyo icra kağıdı gelmişNe cezalar boşa çıkıyor biraz aptalı oynarsa pek sıkıntı olmaz gibi adam öldüren pişmanım diyip serbest kalıyor biraz ağlasın üstüne para bile alır
dost yukarıda yazdım ya o dediğimi yapsın süre bitmedenCezadan değil icradan korkuyo icra kağıdı gelmiş