senin allahına kurban olurum 😀 ekmek sırasındasın heYav telefon kasıyor dayı canlı destekte sıra bekliyordum sayfadan çıkınca sıranın en sonuna atıyor açamıyom ki aramaları
senin allahına kurban olurum 😀 ekmek sırasındasın heYav telefon kasıyor dayı canlı destekte sıra bekliyordum sayfadan çıkınca sıranın en sonuna atıyor açamıyom ki aramaları
Yokluk görmedinmi 😂😂😂Yav telefon kasıyor dayı canlı destekte sıra bekliyordum sayfadan çıkınca sıranın en sonuna atıyor açamıyom ki aramaları
Olmuyor bu tarzda 5 siteden üye oldum bonusu alamadımUçak modunu aç kapat gelir
Ben başka havale yöntemiyle çekim verdim iptal oldu kolay havale ile çekim ver yazıyor onunla vermeye çalışıyorum 24 saat çekim işlemi yapamazsınız blokeli diyor anlamadımKolaypayhavale
Talep verdim bekliyorum bakalım zaten ömrümüz bitti beklemektensenin allahına kurban olurum 😀 ekmek sırasındasın he
Frespin hangi oyundafreespin aldık bonuslarda gözüküyor ama oyuna giriyorum yok
Dayı uğraşma be bonus monus sana ekmek veriyoruz ama yemiyorsunTalep verdim bekliyorum bakalım zaten ömrümüz bitti beklemekten
Frespin hangi oyundaFrespin aldım 5000verdi 10dakikada 7777 yaptım çekim verdim bakım yollucaklarmi
Birader sen işsiz misin bı aralar. Yanlış anlama hangi konuya tıklasam sen varsınsenin allahına kurban olurum 😀 ekmek sırasındasın he
Gelince haber ver dostumFrespin aldım 5000verdi 10dakikada 7777 yaptım çekim verdim bakım yollucaklarmi
5000verdi bende sasirdimFreespin almayın sakin bı cacik vermez oyun
OkGelince haber ver dostum
Bana geliyo turktelekom benimBu sms kodu nedense sadece Türk Telekom hatlarına gelmiyor aw
O ekmeği yemek için sermaye topluyoruz dayı sayende iyi para kaldırdık eyvallah ama hep borçlara gittiDayı uğraşma be bonus monus sana ekmek veriyoruz ama yemiyorsun