- 1,511
- 579
- 113
Geçer birazdan knk@Kurtel21 havale kanka
Geçer birazdan knk@Kurtel21 havale kanka
Bende onu diyorum ama.iste yazık@Oguzhankaya1998 çoklu olamaz kanla sms onayı telefon onayı var eposda onayı var
Geçti mi hesapa@Kurtel21 havale kanka
@Kurtel21 geçti kankaGeçti mi hesapa
Tamam knk benim de geçer site sağlam@Kurtel21 geçti kanka
Dostum kaldır bence bu fotoyu ismin cismin bilmem ne yazıyor.
@Kurtel21 site sağlam evett kankaBeklemede knk
Ekli dosyayı görüntüle 580370
@Kurtel21 geçmiş kanka ama buraya atma payfix ekran görüntüsü şikayet ederler dost var düşman var kanka kaldır bunu çabuk
Sildim@Kurtel21 geçmiş kanka ama buraya atma payfix ekran görüntüsü şikayet ederler dost var düşman var kanka kaldır bunu çabuk
@Oguzhankaya1998 ayıp yapmışlar serefsizler senin o iş ne oldu kanka sahte matbetEn ihtiyacım olduğu anda okadar uğraşıp 8050 yaptım 700 çekim için ban yedim illagel olması bu yandan bayağı kötü uzatacak el bulamıyoruz diyecek kelimem yok cidden.
@Oguzhankaya1998 ayıp yapmışlar serefsizler senin o iş ne oldu kanka sahte matbet
Bonusu almadım üye olmadim bile.Arkadas kendi kaybedince herkes kaybetti zannediyor aga napsin isde tamam bazı siteler afedersin bokunu çıkarıyor alinmamasi gereken çok var ama kimsede 700 u sana kolay çektirmez yani normal bu bonus daha ne olcak akk
Ohhh içimin yağları eridi iyi yapmışlar8000 yaptım 700 çekim verdim hesap kapatıldı.
Sen 8050 yapıp 700 çekmeyi kendine yedirebiliyorsan sana normal geliyorsa bunu havadan para olarak görüyorsan ve özetle bilmem kaç bin yap kaç yüz çekçi köpeklere prim vermeye devam ediyorsan(ız), diyecek söz yok iyi olmuş.En ihtiyacım olduğu anda okadar uğraşıp 8050 yaptım 700 çekim için ban yedim illagel olması bu yandan bayağı kötü uzatacak el bulamıyoruz diyecek kelimem yok cidden.
Oda gume gitti dost 🥺@Oguzhankaya1998 ayıp yapmışlar serefsizler senin o iş ne oldu kanka sahte matbet
Dostum insanın ihtiyacı olduğu zaman oluyor böyle şeyler elden başka ne gelir?Sen 8050 yapıp 700 çekmeyi kendine yedirebiliyorsan sana normal geliyorsa bunu havadan para olarak görüyorsan ve özetle bilmem kaç bin yap kaç yüz çekçi köpeklere prim vermeye devam ediyorsan(ız), diyecek söz yok iyi olmuş.