Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banlanma & adalet?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,734
12,766
113
Reis24 bende sevmem de adam konuda kufur etmemis bisey yapmamis banlanmış, adam bize geçen konuda kufur etti o neden banlanmadi? Biraz adaletli olun yoksa banada ban atın aktif uye diye adam kufur edebiliyor sadece uyariliyor reis24 de aktif uye fakat adam kufur etmedigi halde banlanıyor nasil olacak bu isler? Biraz sayin adminler adaletli olun adam kayırmayın, eğer adam kayıracaksanızda göz göre göre yapmayın bu konuyu da silmezseniz sevinirim konu düzgün bir konu...

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,100
4,212
113
kim küfür ederse etsin banlanmalı aktif uye diye kayrildigini bende gordüm daha önce malesef

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,734
12,766
113
kim küfür ederse etsin banlanmalı aktif uye diye kayrildigini bende gordüm daha önce malesef
Kral bende aktif uyeyim sende oyle aktif uyeyiz diye alayina kufur edemeyiz ben etmem zaten o şahsiyet yok bende, ama göz göre görede adam kayırmak tuaf

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,100
4,212
113
Kral bende aktif uyeyim sende oyle aktif uyeyiz diye alayina kufur edemeyiz ben etmem zaten o şahsiyet yok bende, ama göz göre görede adam kayırmak tuaf
çok doğru söylüyorsun kurallar herkese vardır yada yoktur

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Üzülüyordum Reise böylesi daha iyi madara oldu buralarda

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
@emreyagmur küfür etmeyen bir tek kişi bile yok reisim bunu öncelikle kabullenelım Reis24
Süreklililiginden ban yemıs heralde sana kufur eden sahıs senden özür dilemeli uyarı almalı tekrarında admin karar verir zaten

Nailex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,649
3,979
113
Reis24 bende sevmem de adam konuda kufur etmemis bisey yapmamis banlanmış, adam bize geçen konuda kufur etti o neden banlanmadi? Biraz adaletli olun yoksa banada ban atın aktif uye diye adam kufur edebiliyor sadece uyariliyor reis24 de aktif uye fakat adam kufur etmedigi halde banlanıyor nasil olacak bu isler? Biraz sayin adminler adaletli olun adam kayırmayın, eğer adam kayıracaksanızda göz göre göre yapmayın bu konuyu da silmezseniz sevinirim konu düzgün bir konu...
kankam sonuna kadar katiliyorum ama reis yapilan hakketi inan yoksa son harfine kadar haklsin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Reisi öldüren şansı oldu

xerdemx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,068
465
83
Arkadaş biraz antipatik duruyordu evet ama dediğin gibi küfür hakaret etmeden banlanmışsa yöneticilerin tekrardan kendini tartması gerekir bence

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Merak etmeyin ama Reis 9 canlıdır bundan sonra ki ilk 5 etkinliğe bakın en az 4ü aynı kişiye çıkmışsa bilin ki o bordo bereli reistir ruhun şad olsun reis

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Herkes öldürür sevdiğini, kulak verin bu dediklerime, kimi bir bakışıyla yapar bunu kimiyse dalkavukça sözlerle.

Reisi beni çok tanıyamadım.ama gecmis olsun diyelim senin haksiz gordugun bi durumsa

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,734
12,766
113
Beyler mevzu reisle alakali degil ben sadece örnek verdim

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,994
73,044
21,113
adam kayırmaya örnek verir misin ? banlanan adam için adam kayırmaktan bahsetmişsin .

Burak4650

Mutluluğun formülü; “umursamamak.”
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,902
1,666
113
Genel konusuyorum +1 adam haklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...