- 18,734
- 12,766
- 113
Bak evo bende senin gibi burada eski uyeyim, senin gibi bende aktifim tamam herseye eyvallah yanlis soylemisim varsayiyorum senin dedigin bu ( eski üyeler de küfür edersek veya başka bişe yaparsak bizi de banlasin banlamazsa zaten şüpheyle bakarım emin ol adam kayirmaca yok ) bende duruma aynen böyle şüpheyle bakıyorum zaten. Adam sahsima gectim ailevi kufur ediyor sana diyecegim, disarida o kufuru edemez etse kan alirim, ama uyariliyor neyse biz yine haksiz olalim dert yokAma konu başlığına baktığımda o kişiyi örnek vererek ilerlemişsin adam kayitmak yazmışsın sonrasında şöyle düşün admin veya moderatörler niye adam kayirsin ki bu forumdan belki bilmezsin kimler geldi kimler geçti kimileri kendince haklıydı kimileri haksizdi adminler o kişileri niye kayirsin birinin birilerini kayirmasi için karşı taraftan bı çıkarı olması lazım adam aktif üye yani popüler üye diye admin onun sayesinde para mı kazanıyor hayır admin ondan para mı alıyor hayır e o zaman niye kayirsin ben ve benim gibi eski üyeler de küfür edersek veya başka bişe yaparsak bizi de banlasin banlamazsa zaten şüpheyle bakarım emin ol adam kayirmaca yok