- 4,321
- 1,311
- 113
Çok ayıp etti tesuf ederim 😂😂buranın zeka seviyesi düşük dost böyle muhteşem espiriler heba olur dikkatli ol
Çok ayıp etti tesuf ederim 😂😂buranın zeka seviyesi düşük dost böyle muhteşem espiriler heba olur dikkatli ol
Kaldı mıBeyler başarının anahtarı geldi tanesi 500 tl başarının anahtarı nı isteyen ne yapacağını biliyor son iki tane kaldı. Ekli dosyayı görüntüle 259218
Nereye sokulacak buKaldı mı
Olsaydı sokacak bir yer bulurduk tostNereye sokulacak bu
Haklısın tostOlsaydı sokacak bir yer bulurduk tost
Kalsaydı bu saatte Ekvator ligindeki maçtan iy gol beklemezdim bizi bu hale getirenin ben taa mqKaldı mı
Maçı bulamadım dostKalsaydı bu saatte Ekvator ligindeki maçtan iy gol beklemezdim bizi bu hale getirenin ben taa mq
3 4 maç var zaten slotta biraz kastım bütün kasayı bu maça gömdüm olmedo maçı sttmn maçına iy 0 desem şimdi kesin gol olur diye düşündüm gole girdim. SMaçı bulamadım dost
Venezuela olmasın dostKalsaydı bu saatte Ekvator ligindeki maçtan iy gol beklemezdim bizi bu hale getirenin ben taa mq
İlk yarılarda gol olmuş baktımdaŞu maç da hiç umudum yok bide bozdurma olmayan diğer sağlayıcı var burda ordan aldım hayatta bozamam zaten. S
Aynen ben dün göstermek için attım zaten iy kgler havada uçuştu ben bastım tık yok 🤣Brezilya ligine oynamadık adamlar habire atıyor oynasak atmaz. S
Oynayınca maçlara bişey oluyor iy 0 veriyorum olmayacak maçta gol oluyor bakalım bu zor gelir gibi bala mala gelirse artıkAynen ben dün göstermek için attım zaten iy kgler havada uçuştu ben bastım tık yok 🤣