Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Başımız Sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
714
287
63
O kadar çok boş konuşanlar var ki yok hesap sorma vakti değil yok ülkemiz ordumuz vs
Ülkemiz'in Suriyede ne işi var?
Suriyeliler bizim ülkemizde ne yapıyor?
Dün dostumuz dostumuz dediğimiz Rusya şimdi düşman mı oldu?
Katil amerika amerika diye bağıranlar şimdi abd ye mi yalvarırıyor?
Yapmayın etmeyin size diyecek söz bulamıyorum!
Ya dostum bu iktidara güvenim ne dost belirleye biliyon ne düşman amk ne yaptıkları belli değil kim düşman kim dost hepsi bir birine girdi benim bildiğim türkün türkten başka dostu yok gerisi hikaye

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Bu mklarim yapti bi hata soktu orduyu oraya. Haklisin ama bu oclari en fazla biletlerni alir kacarlar olan bize olur. Yukarda arkadaşa dedigim gibi hukumetin anasna sovun hic sevmem umrumda degiller .ama Ülkene orduna sahip cik
Gitsin oy verenler sahip çıksın kardeşim bizi 20 yıldır kandıran medya sahip çıksın ben daha dün terörüstüm bu gün ülke içinmi savaşayım ülkeyi terörüstlermi koruyacak

burak5826

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,819
864
113
Ordu onlarin degil Ülkenin ordusudur. Sahip çikacagiz yinede. Okadar şehit olan Kahramanlarin kemikleri sizlamicak. Atatürk yok belki ama ordu onun ordusudur yine
Yaşını bilmiyorum kardeşim diye hitap edecegim katılıyorum Mustafa Kemalin askerleriyiz ama hazmedemiyorum benim abilerimin soktugum suriyesinde şehit olmalarını ne işimiz var orda degermi birlik olacagız tabiki tabiki ordumuzun arkasında duracagız ama bizim meselemiz degildi bizim sorunumuz olmayan bir sey artık bizim sorunumuz suriye mevzusundan dolayı kaç sehit verdik niye kardesim niye neden

Samsunli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,067
322
83
Adamlar ankara merkezde toplantı yapıyormuş yapmayın ya bi suriyeliler yüzünden nr hallere düştük onlar yüzünden iş bulamaz olduk ekonomi battı şimdide savaş çıkıyor

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,412
664
113
ben asla sevmem en büyük muhalifte benim lakin bazı kişilerin Akp RTE düşmanlığı ülke vatan sevgisinin önüne geçmiş kendi görüşünden biri yönetince her şey iyi başkası yönetince ülke batsın bu kafa ile zaten teröristten farkınız kalmıyor bazı değerler tüm görüşlerin üzerindedir Çanakkale'de Kurtuluş savaşında bu değerler ile galip gelinmedi mi?

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Ordusuna guvenmeyen sktir olup gidebilir ulkeden.
Sirf hukumeti sevmiyorum diye askerime sahi cikmicsk kadar kansiz degilim . 2 korucu amcami sehit verdim ben.
Kardeşim mesele orduya güven meselesi değil neden gelip gidip orduyu öne atıyorsun madem o kadar orduya güveniyordun neden askerimizi rezil ederken dışarı çıkıp sesini çıkarmadın fetö olaylarında polisler askerimizi rezil edip indirdiler dünyada rezil hale geldik şimdi diyorsun orduya güvende ey güzel kardeşim artık savaşlar kılıçla topla tüfekle olmuyor teknolaji artık savaş dediğin biz elimize o çalışmayan g3 le ne yapacaz ölecez başka şansımız varmı söylermisin

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
ben asla sevmem en büyük muhalifte benim lakin bazı kişilerin Akp RTE düşmanlığı ülke vatan sevgisinin önüne geçmiş kendi görüşünden biri yönetince her şey iyi başkası yönetince ülke batsın bu kafa ile zaten teröristten farkınız kalmıyor bazı değerler tüm görüşlerin üzerindedir Çanakkale'de Kurtuluş savaşında bu değerler ile galip gelinmedi mi?
Anlatamadim ben kral. Adam ne dedigini bilmiyor. Boyle herifler icin bide okadar sehit veriyoruz . Ben askerdeyken 2 sehit verdk . 2 kahramani boyleleri g*tunu yaya yaya otursun diye

Sedatgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,209
1,152
113
Alakası yok bilader beyini kullanmak önemli devletin başındaki burjuvazinin çocukları niye sahip çıkmıyor ordusuna? Ülke onlarında ülkesi değil mi? En büyük ekmeği onlar yemiyor mu bu ülkede? Burjuvazinin çocukları çürük raporu alsın garibanın çocukları vatan millet Sakarya öyle mi? Önce mantığı değiştirip hesap sormak gerek!! Halk uyuyor vatan şu bu ulan daha dün bunlara oy atmayanlar fetocu terorist olmadı mı? Bunlara oy atmayan cennete gidemiyprdu? Vatansa herkesin vatanı bu ölen şehitlere yazık değil mi? Ben ülkemi seviyorum gider savaşırım diyene kadar hesap sormak gerek! Ne oluyor niye askerlerimiz ölüyor biz ülke olarak ne yapıyoruz? Olan niye garibana oluyoru sorgularsak iş çözüme gider yoksa istediğin kadar vatan millet Sakarya de bu kafayla çok şehit veririz.

burak5826

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,819
864
113
Kardeşim mesele orduya güven meselesi değil neden gelip gidip orduyu öne atıyorsun madem o kadar orduya güveniyordun neden askerimizi rezil ederken dışarı çıkıp sesini çıkarmadın fetö olaylarında polisler askerimizi rezil edip indirdiler dünyada rezil hale geldik şimdi diyorsun orduya güvende ey güzel kardeşim artık savaşlar kılıçla topla tüfekle olmuyor teknolaji artık savaş dediğin biz elimize o çalışmayan g3 le ne yapacaz ölecez başka şansımız varmı söylermisin
Savaşmazsan ne yapacaksın bizim suriyelileri aldigimiz gibi baska ulke seni alır mı ?

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Benim lafim sana degldi. Ama sende yanls seyler yazmssin. Bazen kaybedecegni bile bile gidersin . Vatan ugruna.
Tarihten bir örnek verim
Sarikamis sehitleri . Ölecegini bile bile gitti 90bin asker.
Bak ben yukardada yazdm ben bi komunistim . Hukumete gore bende teroristim.
Ama bendeki vatan sevgisinin 10da 1i varmi acaba onlarda oda mualla.

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,946
392
83
Sizin anlamadığınız nokta biz suriyeliler için orada değil kendi ülkemizin bekası için ordayız
Suriyeliler de biran önce iktirip gitseler keşke

Dodo03

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
383
69
28
Bizim Suriye'de olmamız stratejik olarak mantıklı olan durumdur sınırımız ve sahipsiz, sahibi olmak istiyenlerde terorist grupları tabiki orayı boş bırakmıcaktık.Kimseyi küçük görmek istemem ama savaşlar sizin sandığınız gibi bir anda olan durumlar değil sokak kavgası mı bu?Alt yapısını yıllarca hazırlayıp sonra başlar savaşlar nasıl İsrail Filistin'de önce bir parça toprağa yerleşip yıllar sonra çöktüyse Suriye de konum olarak bizim için o kadar önemlidir.

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,946
392
83
Evet evet chp liler ve komünistlerden başka askerimizi ülkemizi düşünen yok
Cehape HDP ile ilişkisi çok samimi
Hdp de zaten askerimizi çok sever

mehmeth10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
902
371
63
onun hala geberip gitmemesi... böyle devletin başındaki insanlar olduğu sürece ülkeme herşey müstehak diyecem terörist ilan edeceksiniz. ülkeye ne olduysa onlar yüzünden oldu. biraz suçluluk payı hissedip istifa etse diyecem ama edermi hiç şeklini şemalini siktiğimin evladı

Dodo03

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
383
69
28
Suriyede ne işimiz ve diyenler şuna emin olsun o toprakları sadece 10 yıl boş bıraksak 10 yıl sonra bizi bu haritadan silerler bizim dostumuz yok düşsek çoğu ırk tekme atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...