- 3,625
- 2,978
- 113
Bizde derdimiz var sanıyoruzAtilla İlhan şiiri gibi...
Sen spor ayakkabı ile dışarı çıktığında yağmur yağmış, gayrı hangi dert bizi üzebilir
Bizde derdimiz var sanıyoruzAtilla İlhan şiiri gibi...
Hahajahha koprumu yapcannKöprü var mı abi İstanbul'da 😂😂
Yok ya Kemal Sunal gibi köprü satmayın bana sonra 😂Hahajahha koprumu yapcann
Hahahaha kiymayi. Cocuga yaYok ya Kemal Sunal gibi köprü satmayın bana sonra 😂
350 cümleden tek derdim o olsa keşke reis 😂 yağmura spor ayakkabı, bir sürü borç ve yalnızlıkla yakalanmak ayrıBizde derdimiz var sanıyoruz
Sen spor ayakkabı ile dışarı çıktığında yağmur yağmış, gayrı hangi dert bizi üzebilir
Bundan sonra kapalı slot görünce siteye ablama şikayet ederim sizi diyebilir miyim ablaHahahaha kiymayi. Cocuga ya
İstanbul'da yaşamıyorum ama buluruzKöprü var mı abi İstanbul'da 😂😂
Son sözü @SULLY söylesin350 cümleden tek derdim o olsa keşke reis 😂 yağmura spor ayakkabı, bir sürü borç ve yalnızlıkla yakalanmak ayrı
WayyyyySon sözü @SULLY söylesin
Koca güvenlik galiba bu saatte burda olduğuna göre ya da ATM ye gitmiş olabilirYok ben abla diyebilirsin ) 35 yas benim koca oynuyo bemde arada bakiyorum. Zevkine.
De de terlikle doverim onlari😁😁Bundan sonra kapalı slot görünce siteye ablama şikayet ederim sizi diyebilir miyim abla
Bak bildi atm. Bu saate burda olunca ne oluyoKoca güvenlik galiba bu saatte burda olduğuna göre ya da ATM ye gitmiş olabilir
Yok yani yanlış anlama bayanın bu saatte burda ne işi var demek istemedim sonuçta gece geç saat evli olunca karı kocasina koca karısına dırdır eder bu ortamlar içinBak bildi atm. Bu saate burda olunca ne oluyo
Hayda ahbshsnsjja kumar oynamamak için parayı nakit tutarım o sırada gene ben 😂Bak bildi atm. Bu saate burda olunca ne oluyo
Muhabbet başlıklı zaten kral napmisiz sankiSiz bu konuda nabiyonuz amaç ne muhabbet nerelere sarmış
Konudaki güvenlikçi kim burda mıMuhabbet başlıklı zaten kral napmisiz sanki
Güvenlikçi yokki yakışıklı güvenlik var ama tiktokta k daKonudaki güvenlikçi kim burda mı
Yok yanlis demissin 1 milyon kazanip 2 milyon kaybediyoruz 1 milyon varken bi de paramiz var oder diye dusunup millet borc musluklari aciyor .iceri girmesek kazandigimizi yiyor olsak zaten mesele yok .borcla oynamak sikintiCidden hepimiz tamamen bırakmalıyız yemin ediyorum bir milyon kazanalım bir milyon kaybederiz. Kumarın mantıklısı yoktur bunu anladık iyice
Bizde yakişiklıyız böyle bileneGüvenlikçi yokki yakışıklı güvenlik var ama tiktokta k da