- 14,585
- 7,916
- 113
Cekilis konusu değildi agaAgalar son beğeniyi yazın biriniz zahmet olmazsa
Cekilis konusu değildi agaAgalar son beğeniyi yazın biriniz zahmet olmazsa
Evet doğru diğerini çekiliş olarak açmıştım pardon dostlar.Cekilis konusu değildi aga
Buna sen ulaşırsın istediklerineEvet doğru diğerini çekiliş olarak açmıştım pardon dostlar.
İnşallah 4 kişi arasında oluruzEvet doğru diğerini çekiliş olarak açmıştım pardon dostlar.
Tebrikler dostEvet doğru diğerini çekiliş olarak açmıştım pardon dostlar.
Haydaa bi tane daha şut cektirelim bari garanti olsunMaçı izlerken de dikkatimi çekti UEFA diğer tüm sitelere göre hep bir tane eksik saydı,sebebini bilmiyorum,bu siteler nereyi kıstas alıyor bilgisi olan var mı, çünkü bakın kaleyi bulan şutlar burada 8 hâlâ?Ekli dosyayı görüntüle 643034
Güncelleme gelmemistirMaçı izlerken de dikkatimi çekti UEFA diğer tüm sitelere göre hep bir tane eksik saydı,sebebini bilmiyorum,bu siteler nereyi kıstas alıyor bilgisi olan var mı, çünkü bakın kaleyi bulan şutlar burada 8 hâlâ?Ekli dosyayı görüntüle 643034
Maçı izliyorum dost ekrana da böyle verildi o yüzden kafam karıştı zaten.Güncelleme gelmemistir
Artik wondur herhalde 5. GolMaçı izliyorum dost ekrana da böyle verildi o yüzden kafam karıştı zaten.
5 oldu dost kesinleştiMaçı izlerken de dikkatimi çekti UEFA diğer tüm sitelere göre hep bir tane eksik saydı,sebebini bilmiyorum,bu siteler nereyi kıstas alıyor bilgisi olan var mı, çünkü bakın kaleyi bulan şutlar burada 8 hâlâ?Ekli dosyayı görüntüle 643034
Ee artık kıvırcak bahaneleri kalmadıBetwinner, kendisi dâhi 9 saydı,ama bilirsiniz bunlar her zaman her şeyi yapabiliyor,bana UEFA'nın resmi kaydını atıp sıyırır kendini bu işten.Ekli dosyayı görüntüle 643037
Boşver tadını çıkarBen demiştim demek istemiyorum ama eğer bu gol gelmese gerçekten karambole gelecekti bu kupon, gurme dostlarım bilir bunun böyle olabileceğini 😂Ekli dosyayı görüntüle 643042