- 11,743
- 5,748
- 113
Hadi ben de kupon bırakiyim tam olsun
Ekli dosyalar
-
208.8 KB Görüntüleme: 16
Hadi ben de kupon bırakiyim tam olsun
Ekrana bakarsan 1 kazanç 7 kayıp varDayı bu miktar ile tekli mi oynanır dayı
🤒Ekrana bakarsan 1 kazanç 7 kayıp var
bu sene şubatta bıraktım 5 ay boyunca hiçbir site,bu foruma girmedim nasıl yaptın dersen eski bağımlılıklara döndük online ücretsiz poker ve spor yapmaya zerre düşünmüyordum kumarı sonra canım sıkıldı tekrar döndük kanımızda var mevzu para değil küçükken kağıt çalıyormuşum hesap et21 gun kurali diye bisey var aliskanliklari 21 gun surecince sabredip yapmassan vucut ve beyin artik o seye ihtiyaci olmadigini bi nebze kabulleniyormus denemeye calis dost gecmis olsun.
10k kayıp teşekkürlerBarnsley maçı 1.5 alta gider
160 bitti şans bak
Bu aynı zamanda alkol ve sigara için de geçerli maalesefbu sene şubatta bıraktım 5 ay boyunca hiçbir site,bu foruma girmedim nasıl yaptın dersen eski bağımlılıklara döndük online ücretsiz poker ve spor yapmaya zerre düşünmüyordum kumarı sonra canım sıkıldı tekrar döndük kanımızda var mevzu para değil küçükken kağıt çalıyormuşum hesap et
alkolü tamamen bıraktım hocam 6 yıl oldu o konuda rahatım dönmem gibime geliyor çok içtik çünkü zamanında derse bile giderken şişenin içine vodka koyup içiyordum belli olmuyordu bu sadece gündüz geceleri saysak roman olurBu aynı zamanda alkol ve sigara için de geçerli maalesef
Darısı başımıza diyelim o zaman çünkü çok az bi miktar daha içersem pankreas kanseri iş loading Doktor'un dediğine göre 🙂alkolü tamamen bıraktım hocam 6 yıl oldu o konuda rahatım dönmem gibime geliyor çok içtik çünkü zamanında derse bile giderken şişenin içine vodka koyup içiyordum belli olmuyordu bu sadece gündüz geceleri saysak roman olur
umarım bırakırsın komple tehlikeli boyuta gelmiş zaten durumDarısı başımıza diyelim o zaman çünkü çok az bi miktar daha içersem pankreas kanseri iş loading Doktor'un dediğine göre 🙂
Zor🙂umarım bırakırsın komple tehlikeli boyuta gelmiş zaten durum
Bende youtubdan duydum dost ne bulsak deniyoz iste 😂bu sene şubatta bıraktım 5 ay boyunca hiçbir site,bu foruma girmedim nasıl yaptın dersen eski bağımlılıklara döndük online ücretsiz poker ve spor yapmaya zerre düşünmüyordum kumarı sonra canım sıkıldı tekrar döndük kanımızda var mevzu para değil küçükken kağıt çalıyormuşum hesap et
O daha on numara memleket 🤣On numara memleket. Ben de Ukraynada yaşadım uzun sene. Yılbaşından sonra yine Ukraynada olacam ins
Üst olsun diye totemdi aslında ama sağolsun servette maçı üst olmadı ve yatırdı beni10k kayıp teşekkürler
Hahahahahhaha sesli güldüm MK bu cok iyidiAdam 90 dakika bekleyemeyip kupon bozuyor 21 gün nasil beklicek oakckkakck