Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Battım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
190
89
28
Evet Sevgili Meslektaşlarım Arkadaşlarım Canlarım Dostlarım Size Ufak Bir Tavsiye Ve Başımdan Geçen Bir Olayı Anlatmak İstiyorum Ben 2 Sene Öncesine Kadar Kumar Nedir Bilmezdim Etmezdim Girdim Bu İllette Bulaştım Çıkamıyorum Hiç Bir Şeyim Kalmadı Tüm Mal Varlığımı Vermiş Durumdayım Kartlarım Patladı Zaten Nasıl Yaparım Ederim Nasıl Uzak Tutarım Kendimi Bu İLLETTEN Yardımcı Olun Yalvarıyorum Aralık Ayı Geldi Bir Çok Eksideyim Bu Ay 1000 Tlye Bile İhtiyacım Olacak Hale Geldim Ya Gerçekten Nefret Kin Doluyum. Sizde Başlamadan Bitirin Kumar Sadece Sizi Değil Ailenizide Yok Ediyor Lütfen

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,836
10,689
113
Evet Sevgili Meslektaşlarım Arkadaşlarım Canlarım Dostlarım Size Ufak Bir Tavsiye Ve Başımdan Geçen Bir Olayı Anlatmak İstiyorum Ben 2 Sene Öncesine Kadar Kumar Nedir Bilmezdim Etmezdim Girdim Bu İllette Bulaştım Çıkamıyorum Hiç Bir Şeyim Kalmadı Tüm Mal Varlığımı Vermiş Durumdayım Kartlarım Patladı Zaten Nasıl Yaparım Ederim Nasıl Uzak Tutarım Kendimi Bu İLLETTEN Yardımcı Olun Yalvarıyorum Aralık Ayı Geldi Bir Çok Eksideyim Bu Ay 1000 Tlye Bile İhtiyacım Olacak Hale Geldim Ya Gerçekten Nefret Kin Doluyum. Sizde Başlamadan Bitirin Kumar Sadece Sizi Değil Ailenizide Yok Ediyor Lütfen
Peki efenim.

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,202
4,740
113
Keşke bunları oynarken düşünseydin 300 k çok büyük para da değil ama film bitmiş sen farketmissin kötü

extasia250

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
505
142
43
Dostum son 1 ayda 700 bin kaybetmiş biri olarak söylüyorum siktiret heryerde herkese de bu konuyu açma git çalış kumarıda bıraktığın andan itibaren kardasındır bunu unutma hadi aeo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...