Hocam Hem Sosyal Medya Uzmanıyım Hemde Fotoğrafçıyım Her İki Mesleğim Var Bide Tamir İşi Yapıyorum Az Çok Anlarım Öyle İşteBelki güzel mesleği vardir
Hocam Hem Sosyal Medya Uzmanıyım Hemde Fotoğrafçıyım Her İki Mesleğim Var Bide Tamir İşi Yapıyorum Az Çok Anlarım Öyle İşteBelki güzel mesleği vardir
6 gündür diyom loknk seni yatırıma özel fs konusunda görüyom nasıl oynamıyon
Anladım HocamBen her param olmadığında bırakıyorum sende öylesin yasin küçük oynama dost git bir işe çalış
Oynama dost haydan gelen huya giderHocam Hem Sosyal Medya Uzmanıyım Hemde Fotoğrafçıyım Her İki Mesleğim Var Bide Tamir İşi Yapıyorum Az Çok Anlarım Öyle İşte
İyi Gecellerrİyi geceler
anlaıdm umarım istediğin gibi olur6 gündür diyom lo
Git ailene ac konuyu yoksa birakamazsinAnladım Hocam
aşevi mdürü gelmişİyi geceler
Bırak bu işleri gençsin sosyal medyada iyi para dönüyor ikide maymunluk yap.video çek kesin zengin olursun burası türkiyeHocam Hem Sosyal Medya Uzmanıyım Hemde Fotoğrafçıyım Her İki Mesleğim Var Bide Tamir İşi Yapıyorum Az Çok Anlarım Öyle İşte
Sağol dost eksik olmaanlaıdm umarım istediğin gibi olur
Ne yemek istiyon hele Bi deaşevi mdürü gelmiş
Slot tamiri yapabilirsen dedeye de bir el atHocam Hem Sosyal Medya Uzmanıyım Hemde Fotoğrafçıyım Her İki Mesleğim Var Bide Tamir İşi Yapıyorum Az Çok Anlarım Öyle İşte
KapuskaNe yemek istiyon hele Bi de
Malesef Onu Söyleyemiyoruz AGMOADSĞMASlot tamiri yapabilirsen dedeye de bir el at
Yav kim bırakmış bu işi ne anlatınGit ailene ac konuyu yoksa birakamazsin
Aşevi aşevi dedin bak ne olduİyi geceler
Bak bak zebanileride izliyorMalesef Onu Söyleyemiyoruz AGMOADSĞMA
pizzaNe yemek istiyon hele Bi de