- 6,582
- 2,967
- 113
Kaka geçen bu adam sadece 21 ribaunt aldığı maçı oynadı biraz kırık ama rahat gelir gibi hissediyorumWestbrook çok rahat gelecektir diğeri hakkında bir fikrim yok
Bol şanslar hep bankolardan yatmadik mı diye sordum kendime biOynarken çok garanti diye kendimi avuttum bakalım neler göreceğiz
Bu arada takip eden bir kaç arkadaşa gelirse şans parası atmak isterim 🍀 Ekli dosyayı görüntüle 130308
Atlanta maçlarını pek izlemiyorum bende seyir zevki yüksek gelmiyor bana ama West benim gözümde aşırı sağlamKaka geçen bu adam sadece 21 ribaunt aldığı maçı oynadı biraz kırık ama rahat gelir gibi hissediyorum
Keşke şu yorumu saat 4 te görseydim de onaylasaydım ama bu sefer güveniyorum 😂Bol şanslar hep bankolardan yatmadik mı diye sordum kendime bi
Aynen west yine atış denemeye başladı bakalımAtlanta maçlarını pek izlemiyorum bende seyir zevki yüksek gelmiyor bana ama West benim gözümde aşırı sağlam
Valla ben triple double yaparına oynuyacaktım sonra dedim son maçlara atış sayısı yükseldi sayıda 20-25 atsın rahat gelirCapela bence kesin gözüküyor da westbrook biraz daha fazladan atması lazım gene triple double var adamın az daha Zorlasa gelir
20nin üstünde atarsa anca gelir 44.5 ama sazı eline alması lazım yoksa 40larda kalır benceValla ben triple double yaparına oynuyacaktım sonra dedim son maçlara atış sayısı yükseldi sayıda 20-25 atsın rahat gelir
DewamkeWest hızlı başladı 3 sayı 5 asist
İki ğçlük daha attı 9 sayı 5 asist kenardaDewamke
Masallah dost devam eder ınsallahİki ğçlük daha attı 9 sayı 5 asist kenarda
Az kalmısİlk çeyrek 9 sayı 6 asist 15 içerde