- 232
- 101
- 43
yatırım şartı yok 1.000 Yap 200 çek verirler mi bilmem tabi henüz oynamadım
HAHAHAHAHAHAHAHAH ulan HAHAHhahahahahaha vay kardeş ne komiksin ama yaCanlı destek doeda'ya girdi galiba cevap yazmıyor
Sen şey değil misin ya alakasız konulara betbigo çekimlerini paylaşan moron?Katılsanıza beyler hadi gülelim güleliiiimmm
benimÜye olmayın ip diyor direk
ÇANAKKALE / BURSA / GAZİANTEP / DİYARBAKIR / ŞIRNAK Konumu/adres bilgisi vb. olan kullanıcıların bu promosyondan yararlanamaz.bosa üye olmayın canlı destek direk bağlanır bağlanmaz ip dedi mesajları hazır bekletiyor
il ırkçılığını ilk kez görüyorumbenim
ÇANAKKALE / BURSA / GAZİANTEP / DİYARBAKIR / ŞIRNAK Konumu/adres bilgisi vb. olan kullanıcıların bu promosyondan yararlanamaz.
ne alakaysa 😀😀
Bu il dekiler bunları iyi duduklemis demekil ırkçılığını ilk kez görüyorum
Yenimi ekledi ustam bana 10 ile 22 arası ekleme yapılıyor dediBana ekledi de , spin değeri 0.50 ne verecek ki bu
4.5 verdi 5 sn de bitti
Boş işler
Çanakkale den taşın sende 😁😁😁Çanakkale'de yaşadığım için bonusu alamadım ne alaka amk
Kral aynı ip üzerinden farklı üyelikler var demek istemiş, yani anladığının zıttıEkli dosyayı görüntüle 409034duyduğum en saçma bahane olabilir birden fazla hesabınız var diyemiyor farklı iplerden giriş diyor ilk kez üye oldum siteye ve girdim