- 34,552
- 19,151
- 113
Iyi bayramlar başkan
Hayırlı BayramlarMerhaba Arkadaşlar ; Herkese iyi bayramlar , Bayramınız Kutlu olsun...
İyi Bayramlar ReisimMerhaba Arkadaşlar ; Herkese iyi bayramlar , Bayramınız Kutlu olsun...
Etsiz kaldık dost 😁😁Herkzee hayirli bayramlar
Allah kesilen kurbanlari kabul etsin
Fukara etsiz kalmasın insallah
Ben et sevmiyorum ama bizde etsizizEtsiz kaldık dost 😁😁
Sevilmez mi dost bu beBen et sevmiyorum ama bizde etsiziz
Daha çok kebab severim etden keyif almıyorsam doymak için yememSevilmez mi dost bu be
Zeninde brom.@Tokmakci @Hayatindibi @dmitri @JayJayOkocha @Pikaçuu @Enişte @Novasky @Cubiter @Omer918 @NonStopp @oldschool @resital
@savaskurt @ZorZerre @Poyrazz @Uscenk @Daimon @Shellac hepinizin bayramı mübarek olsun dostlar
Kim atti lan bunu sabah sabah agzimin sularindan yere paspas atilmasi gerekiyor suan 🤪🤪Sevilmez mi dost bu be
😁😁😁😁Kim atti lan bunu sabah sabah agzimin sularindan yere paspas atilmasi gerekiyor suan 🤪🤪
senin ve tum forum ailesininde bayrami kutlu olsun başkanMerhaba Arkadaşlar ; Herkese iyi bayramlar , Bayramınız Kutlu olsun...
İyi bayramlar gardaşım@Tokmakci @Hayatindibi @dmitri @JayJayOkocha @Pikaçuu @Enişte @Novasky @Cubiter @Omer918 @NonStopp @oldschool @resital
@savaskurt @ZorZerre @Poyrazz @Uscenk @Daimon @Shellac hepinizin bayramı mübarek olsun dostlar