- 12,020
- 9,717
- 113
Adamlar çok başa baş oynuyor ya
Alıcaz gıbıAdamlar çok başa baş oynuyor ya
Bayro kuralların da senin gibi güzelHedefe ulaşırsak 4 kişiye 20 lira. Papara limitim olmadığı için gönderimleri payfix ile yapacağım.
Takip edin ve totemde kalın dostlar.. gönderiyi 17:20 ye kadar beğenenlerden yapılacak çekiliş. Beğenip kaçanlar eklenmeyecek
Dipnot: çekilişlerde sürekli çıkan kişiler listeye eklenmeyecek. Onlar kendilerini biliyor.
Sorunun ne benimle ?Bayro kuralların da senin gibi güzel
Hedefe ulaşırsak 4 kişiye 20 lira. Papara limitim olmadığı için gönderimleri payfix ile yapacağım.
Takip edin ve totemde kalın dostlar.. gönderiyi 17:20 ye kadar beğenenlerden yapılacak çekiliş. Beğenip kaçanlar eklenmeyecek
Dipnot: çekilişlerde sürekli çıkan kişiler listeye eklenmeyecek. Onlar kendilerini biliyor.
kötü bişey mi yazdım ?Sorunun ne benimle ?
Durmadan yazdığım yorumlara bir şey yazıyorsun. Dalga geçer gibi.omg kötü bişey mi yazdım ?
Olur mu öyle şey değer verdigimden hiç öyle anlama sakın muhhabbet ederkende bızımkılerle adın hep iyi geçer yanlıs anlasılma de benceDurmadan yazdığım yorumlara bir şey yazıyorsun. Dalga geçer gibi.
Ben de öyle düşünüyorum. Seviliyorsun rol yaparken de hep sana mantıklı tavsiyelerde bulunuyorum zaten. Yanlış anlamışım ben no problemOlur mu öyle şey değer verdigimden hiç öyle anlama sakın muhhabbet ederkende bızımkılerle adın hep iyi geçer yanlıs anlasılma de bence
Sağlık olsun devamı bize sönsünİlk ser gitti eşeklik yaptı