- 3,140
- 3,748
- 113
kesin wwwwwwooooooooooonnnnnnn
Amacım polemiğe girmek değil @bayramyay1 ilk kuponunda söylemiş başından sonuna kadar burda olanlar diye. Basından beri burada olanlara saygılı ol.Son 2 kupondur burdayım , beni yazarda sana çıkmaz bana çıkarsa sana göndereyim
Kesinlikle öyle bazıları sonradan gelip ben tebrik etmeye geldim beni listeye almayın diye "dürüstçe" söylüyor bize böyleleri lazımAmacım polemiğe girmek değil @bayramyay1 ilk kuponunda söylemiş başından sonuna kadar burda olanlar diye. Basından beri burada olanlara saygılı ol.
iftardandan önce basladıkAmacım polemiğe girmek değil @bayramyay1 ilk kuponunda söylemiş başından sonuna kadar burda olanlar diye. Basından beri burada olanlara saygılı ol.
Kardeş para mı istedik , senin yaşın kadar burda rolling yaptım . Olasılıktan bahsediyorum çıkarsa sana veririm aglamazsin nasıl mantıklı değil miAmacım polemiğe girmek değil @bayramyay1 ilk kuponunda söylemiş başından sonuna kadar burda olanlar diye. Basından beri burada olanlara saygılı ol.
Bunlar farkı eriten takımlar son 2 dk kala kadar beklemek lazimbeyler liste tartışması yapmayalım kupon tutmadan. ne farklar kapandı belli olmaz. listem hazır benim
tuttu kesinçekim geldikten sonra gönderim yapacam tutarsa