Adam mutlu dagilinTuh gene yanlıs rollinge katılmısım ) Neyse kredi haberim geldi. Mutluyum.
Adam mutlu dagilinTuh gene yanlıs rollinge katılmısım ) Neyse kredi haberim geldi. Mutluyum.
10 kisi varsa herkese 10 olsunBeyler 10 kişiye 10 my olsun 5 kişiye 20 mi
Burdan 2 kişi 0 takip yaptı beğenmiş gitmisÇekiliş listem budur. Sayfalar arasında bubu beğenenler arasından demistim. Takipte kalan zaten beğenmiştir diye düşünüyorum
Hocam her gönderini beğendim ama yokum listede sağlık olsunÇekiliş listem budur. Sayfalar arasında bubu beğenenler arasından demistim. Takipte kalan zaten beğenmiştir diye düşünüyorum
Bir arkadaş bunları yazıya geçilirse admini çeviririz.Çekiliş listem budur. Sayfalar arasında bubu beğenenler arasından demistim. Takipte kalan zaten beğenmiştir diye düşünüyorum
Kimler onlar cikartarimBurdan 2 kişi 0 takip yaptı beğenmiş gitmis
Listeyi yanlış mi attın acaba 7 kişi varBir arkadaş bunları yazıya geçilirse admini çeviririz.
Valla haftaya maas alıcam. Her halükarda rolling yapacam. 1 haftada burda rollinglerden 100 lira aldım. Geri vermem lazım onlarıRolling acicaksa ismi benden olsun Kredi Patlatmaca ya da Kredi Katlamaca
2 attigin foto da aynı hocamÇekiliş listem budur. Sayfalar arasında bubu beğenenler arasından demistim. Takipte kalan zaten beğenmiştir diye düşünüyorum
Birisi muslera27 dostum hiç görmedim benKimler onlar cikartarim
Ben cidden yok muyumÇekiliş listem budur. Sayfalar arasında bubu beğenenler arasından demistim. Takipte kalan zaten beğenmiştir diye düşünüyorum
Benimde yok aynı şekildeHocam ben başından beri burdayım benim ismim nasıl olmaz